divendres, 22 de juny del 2007

VALORAR I PARTICIPAR DE LA POLÍTICA I DE L'ENTRAMAT ASSOCIATIU DEL POBLE: QUELCOM VITAL COM A PERSONES

Ens acostem a les 3000 visites, estem tenint un èxit sorprenent, hem d'escampar i probar de sentar càtedra del que potser hauria de ser la forma de fer política al segle XXI a nivell municipal, per què no?, aprofitant aquesta eina de les TIC. L'era de les TIC ha arribat a la política municipalista. blogs com els de Tots Fem l'Albi o el nostre Castelldans07am son un clar exemple.

Política municipal de grups interconnectats d' equips de persones que en xarxa treballen de forma transparent agilitzant, simplicant i abaratint el procés de comunicació ciutadana, acceptant que la suma d'opinions dels ciutadans i ciutadanes enriqueixen i enforteixen les decisions dels grups, que no partits "stricto sensu" que treballen, com ara el nostre, la micropolítica, la política de poble, municipal volem dir, realment la més important per a tots els veïns i veïnes del mon.

El voluntariat pren un altra dimensió amb les TIC -Tecnologies de la Informació i la Comunicació-. L'entramat humà s'està organitzant i intercanviant altruista i voluntariosament en projectes de dimensió social que possibiliten en el cas que ens ocupa acostar la política al poble, fer-la més participativa, més transparent, en definitiva més humana, més equidistant, més equànim... Meravellós oi?


Estem pensant en coses realment motivadores i engrescadores per tal de què en aquest blog us hi sentiu realment com a casa vostra perquè entre tots aprenguem a valorar i participar de la política a nivell de poble... Enquestes, concursos!... Se us acut alguna cosa?
Ja ho sabeu! en el mateix blog, a l'email kastelldans07am@gmail.com o en persona...
El vostre blog, per servir-vos!