diumenge, 24 de juny del 2007

envian's els teus ESCRITS i/o DEMANDES a kastelldans07am@gmail.com

SUMA-T'HI!

Envian's la teva proposta d'article, les teves inquietuds, nosaltres evidentment també us anirem plantejant propostes provinents del nostre programa -programa que trobaràs en aquest mateix blog-...

Pots preservar el teu anonimat, no serà cap obstacle perque hi puguis participar.

-I després, què en fareu de tot plegat?- Ho debatrem i ho contrastarem i, en el seu cas, a travès dels nostres representants electes les farem arribar a l'Ajuntament.

El blog a partir de la data prendrà un altre caràcter més personal, donant pas ferm als nostres contribuïdors i col.laboradors i , com no, a les vostres opinions, a la família K07 en sentit ampli en definitiva.

Deixem oberta l'aixeta del blog a les vostres contribucions que hauran de ser d'interès general i generador i dinamitzador socio-cultural del nostre poble.

S'accepta tota crítica política que aporti:
-equilibri en el tò
-viabilitat d'aplicabilitat pràctica en sentit ampli
-constructivitat de la mesura per a la majoria del poble amb el respecte degut en democràcia a les minories

Parlarem tots plegats de molts temes, cultura, cultura genral si ho desitjeu, d'ideologia, filosofia, comunicació, ciutadania, política municipal, de comarca i de país...però no en cap cas som, serem i hauríem de ser mai la web ni oficial ni paralel.la en assumptes pertanyents a l'àmbit i espai natural d'un portal municipal de l'Ajuntament.

Concentrarem les nostres energies, sobre tot, els dos càrrecs electes més una comissió assessora, en una plataforma municipal de l'Ajuntament, tot i aprofitant línies actuals de subvenció en aquests aspectes.

El nostre blog canvia o , millor dit, rediregeix el seu valor com a canal comunicador i crític-divulgatiu, no voldríem pas que fos una eina oficialitzadora de l'Ajuntament, doncs ni li pertoca ni desitja aquest paper.

Serà més plural i reflexarà el sentit crític com a formació i grup polític amb suficient sustantivitat per tenir punts de vista enriquidors que no tindran perque ser un reflexe del que dimani de la coalició PM-PSC & K07.

K07 amb el seu blog enfortirà així la seva independència i la seva vitalitat com a moviment social, abans que polític. El seu objectiu polític i la connexió política ja és una fita superada però en resten encara moltíssimes més!

SUMA-T'HI!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

me sembla bé, pero em crec que es propaganda mes que real, no us sapiga greu es el que opino, les coses s-han de demostrar i no tan predicar.

Oscar ha dit...

tens raó, fa 1 setmaneta que estem al govern, fins ara no hem pogut més que predicar, ara toca demostrar!