dimecres, 13 de juny del 2007

EL DARRER INTENT AMB CiU


Ahir nit vam reunir-nos la nostra llista i la de CiU. Vam respirar un bon clima i una bona actitud.

Vam acordar la majoria dels punts, excepte alguns detalls arrodonidors.

Ambdues formacions vam prometre respecte, diàleg, bon tarannà i desitjos d'entesa prenguéssim la decisió que prenguéssim el dissabte.

L'actitud de CiU va ser correcta tot i què raonablement tenim diferents interpretacions sobre els resultats electorals, espectre i espai de votants.

Tenim temps fins el moment del plè de dissabte.

Quan tinguem la decisió acordada i tancada la comunicarem en aquest blog de foma prèvia o pràcticament simultània al plè de dissabte. Prenguem la decisió que prenguem sempre sintonia en benefici de tot el poble i dels seus veïns i veïnes.

Llàstima que no tinguem emissora municipal, sinó potser que ens hi llençaríem el divendres per donar la primícia al nostre mitjà de tal forma que arribés ben explicada i sense intermediaris a tots els oïdors.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb el que dieu sembla que la cosa està ben clara.
Sembla ser que pel carrer van equivocats sobre aquest tema del pacte del nostre municipi (no és que ho hagi sentit dir, ho he llegit en alguns comentaris del blog).
Us torno a dir que molts dels qui us hem votat ho hem fet per treure les majories absolutes no per a que hi hagi un canvi tan radical. Penseu en tot el que va passar quan aquesta gent vam governar tants anys (la venda de l'ermita,...) i penseu també en quin potser l'objectiu i interés amagat dels compositors de la llista de CIU.
Crec que el que heu de voler és el bé pel poble no el bé per les butxaques de segons qui.
Penseu amb el dia de demà i lligueu-ho tot ben lligat; ja que heu descartat anar al notari.

Anònim ha dit...

Qui la va vendre, l'ermita?