dilluns, 11 de juny del 2007

QUÈ SUPOSARIA EL TRIPARTIT? ESTEU PREPARATS?

Si fem un regle de tres repartint l'alcaldia relacionant mesos de legislatura amb nº regidors obtinguts:
a) A CiU li correspondrien 21 mesos
b) A PSC-PM li correspondrien 16 mesos
c) A K07 només 11 mesos.
A nosaltres la fòrmula per tal de tenir l'alcaldia ens és ben bé indiferent, doncs no és una exigència nostra, ens interessa la gestió eficient, responsable i respectuosa amb els nostres principis i programa continguts també en aquest blog.
Valgui com a exemple d'una de les possibilitats que se m'acuden, tot és posar-hi imaginació, voluntat i cultura de pacte i treball en equip.
TOTS SUMEM CASTELLDANS!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Si les altres candidatures no contemplan aquest escenari, perqué continuar amb aquesta possibilitat?. No seria millor fer el pacte amb la candidatura que pot representar el canvi per Castelldans, i treure d'una vegada als socialistas.

Anònim ha dit...

Veig que ultimament en aquest blog hi ha molta gent de CIU, gent del PSC, on sou??
Feu el que feu K07, segur que tindreu bons arguments per donar-nos. Així ho heu demostrat fins ara!!
Seguiu treballant igual que ens heu sorprès a tots!!!
Visca el nostre poble i tots els que hi treballem amb ganes i constancia.

Anònim ha dit...

Tot i tenir molta responsabilitat durant aquests dies per decidir l'ajuntament d'aquests 4 anys vinents, segur que el que fareu ben fet estarà. Com fins ara.
Crec que un tripartit dins del qual es distribuissin les diferents àrees de treball estaria molt bé. Tothom estaria representat.
Els socialistes haguèssin tingut més vots si vosaltres no us haguèssiu presentat. Vull dir que no tothom vol un canvi total; més aviat fer fora la majoria absoluta. Si vulguèssim un canvi total haguéssim votat a CIU directament i com s'ha vist no és així. Força i sort!!!

Anònim ha dit...

si no volen tripartit que els bombin, a l¡oposició i a fer feina i a donar canya de la bona com pertoca

Anònim ha dit...

Hola soc l'OskR de K07:
Carai, si que n'hi ha de tràfic a l'hora del cafè i del tè!
Respecte del penúltim comentari "en castellà" responc:
EL QUE DIGA QUE MAREO QUE SE SIENTE UN POQUITO ANTES DE HABLAR. A QUIEN ESTAN MAREANDO ES A MI Y A MI GRUPO.
EN LUGAR DE DECIR POR LA CALLE, QUE PONGAN A DISPOSICIÓN CANALES MUNICIPALES COMO UNA REVISTA O UNA EMISORA.
ELLOS ME MAREAN A MI,TENGO QUE PROPONER LOS PACTOS, LOS DÍAS Y LAS HORAS DE REUNIÓN.
aH! Al que le quede alguna duda, puede preguntarme por la calle, no muerdo y si le da corte que utilice este blog que no censuraremos a nadie salvo faltas de respeto.
Si tu comentario iba en sentido despectivo hacia la claridad o transparencia mía o de mi grupo, eso sí que n te lo perdonaría, porque somos los que más estamos luchando para que el sábado haya un alcalde con apoyo suficiente, cuando el resto de formaciones políticas parecen estar de campo y playa.
Un abrazo y respeto.

Anònim ha dit...

Encara no teniu res decidit a aquestes alçades? No us en doneu vergonya de tenir a tot el poble pendent de les vostres decisions? Aquesta sera la vostra manera de fer politica al poble? Teniu por de fer publica la vostra decisio perque potser no es la que us ha manifestat tota la gent a la que heu preguntat?
Diuen les males llengües del poble que el vostre cap de llista nomes busca un jornal, potser si que tenen rao? Ara, amb la vostra decisio, es veura una mica mes clar si tenen rao, perque si us decanteu per la opcio actual no hi dubte que us heu venut i us heu ajuntat al bando de la mafia i corrupcio. Si es aixi el poble us ho "agraïra" i us ho recordara un bon munt de dies.

Oscar ha dit...

Quina incoherència! Quien dijo miedo habiendo hospitales! Perque no dones el nom, nosaltres por de qui? Si de la cobardia que s'està començant a introduir en el blog.
Jo em dono vergonya de tenir al poble gent com tu company/a, que aprofita l'anonimat, el bar o la perruqueria per tirar la pedra i amagar la mà. No se't veu el color ni res, no estiguis nerviós, nerviosa, que tenim temps fins dissabte i les coses no es fan a la lleugera que fa vint anys que se'n fan així en aquest poble.
Respecte del jornal, més aviat seria una indemnització per les hores emprades que segur no em sortirien a compte amb el temps realment dedicat al poble i vist el vist, tinguis ben segur que no només dret a llei em pertocaria sinó que només per administrar ciutadans com tu el desgast bé ho mereix, no trobes?
T'agrairia deixessis de posar mal rotllo en aquest blogspot perque ho estàs fent expresament i amb mala baba, estic segur de què el teu nivell intelectual et permet debatre coses amb profunditat i no mamarraxades incendiàries...
Si em diguessis a qui vas votar potser ho tindríem en compte a la safata de pros i contres com a argument de pes per decantar la decisió.
No em contestis doncs no entrarè en el xat que potser busques doncs diuen les males llengües que n'utilitzes molt bé les dos: la castellana, la catalana i alguna més!

Anònim ha dit...

De mafia i corrupció no hi va haver en l'etapa anterior del Tonet? Té alguna denúncia o causa legal pendent el Tonet? Si n'hi han de causes de sospita ben aviat ho sabrem i sinó tocarà CALLAR.. Els d'abans van estar 12 anys sense pietat amb força de majoria absoluta aufegadora del contrincant amb crítica soterrània i de fet durant la campanya els de CiU li heu fomut massa canya amb aquests del blog, per l'esquena en línia amb el passat.
Joan.