diumenge, 10 de juny del 2007

LA RECTA FINAL ÉS EL 16 DE JUNY, ALCALDE DE CASTELLDANS

El dia 16 sabrem finalment, en 1ª votació per majoria absoluta o en segona instància per majoria simple, qui serà el nostre Alcalde.
Altrament, n'hi han quatre de regidors, dos son els de la nostra formació K07 i els altres dos de CiU, que entren per primer cop a formar part del consistori municipal castelldanenc.

Tenint-hi molt clar que el nostre cap de llista no serà l'alcalde després de la primera ronda d'aproximacions a les altres llistes, només ens queda doncs una incògnita personalista (evidentment, que seguit de l'alcalde n'entren en joc moltes més de consideracions i puntualitzacions de grups, tarannàs, oportunitats...):
Tonet o Xavier, Xavier o Tonet, CiU o PSC, PSC o CiU... Encara que al carrer es comenti que si ara ja s'ha pactat això, que si ara s'ha acordat allò altre amb tal o qual llista adversària: -NO HEM TANCAT RES! -
Tant per activa com per passiva el vot dels dos regidors de K07am decidirà bé d'una forma o bé una altra l'alcaldia, només n'hi han quatre de supòsits possibles:

a) ens votem nosaltres mateixos, CiU obté l'alcaldia

b) votem en blanc, CiU obté igualment l'alcaldia

c) votem CiU, torna a guanyar CiU l'alcaldia

d) votem PM-PSC, guanyaria PM-PM l'alcaldia

Avui diumenge hem portat a terme una segona assemblea interna per debatre temes d'estructuració i comunicació interna i externa, així com la projecció d'una comisió negociadora per les properes cites de negociació.

Ens reunim amb PM-PSC demà dilluns i dimarts amb CiU amb la qual cosa sobre dijous o divendres ja estaríem en disposició d'avançar "in extremis" la intenció del vot de k07.

Us avancem que s' està debatent molt i moltíssim sobre el model i la visió de poble que tots volem per lo què, ja només de sortida, l'equip de k07 ja es considera guanyador.

Com a veïns i veïnes de Castelldans tots en sortim beneficiats d'aquest intens debat de fons més que de forma, tot i que la forma i les persones son molt importants, com a castelldanencs i castelldanenques en parlar de temes com per exemple: transparència comunicativa, sostenibilitat en sentit ampli, l'equil.libri i l'equanimitat que pot aportar la cultura del pacte en el govern del nostre poble, i la Residència geriàtrica, la zona esportiva, la cultura, l'urbanisme, el turisme rural i respectuós amb el medi, un centre cívic, un espai pels joves, l'ampliació de l'escola bressol...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Castelldans necessita un canvi, per això la gent us va votar, tingueu-ho present a l´hora d´establir els pactes i elegir l´alcalde.