dilluns, 25 de juny del 2007

PRIMER DIA DE PISCINES


Ahir, gairebé estrenant l'estiu, es van tornar a obrir les piscines del poble.

Ens vam refrescar d'allò més, feia un dia ideal, només vaig notar una diferència respecte als altres anys, ja que per primera vegada em vaig poder endur a la meva filla a banyar-se, doncs bé el problema va ser a l'hora de baixar les escales que donen accés a la piscina amb la bossa, la nena, el cotxet ... una aventura carregant-ho tot a pes, avui ja m'he vist algun que altre blau conseqüència dels cops rebuts per l'aixecament a pes referit.

Ja se que hi ha el Matias i que segurament qualsevol persona a qui ho hagués demanat m'hauria ajudat a baixar-ho tot....però em va saber greu molestar i penso que no és plan que cada vegada que alguna mare/pare vagi al es piscines amb el seu fill/a petit hagi de demanar ajuda.

L'escala en qüestió és molt ampla i em sembla que no costaria gaire fer-hi una rampa en un dels laterals i segur que amb la calor que fa ara en pocs dies s'hauria assecat i seria operativa.

Fins enguany no me n'havia adonat d'aquesta barrera, baixava les escales tan tranquila i cap a l'aigua, ara veig més l'esforç que durant tots aquests anys han hagut de fer les mares probablement sense rexistar per poder portar els seus fills a les piscines.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que aquelles escales són una bona barrera..

Jo proposaria per l'any que ve anul·lar aquelles escales i fer una entrada a peu pla per l'altre costat, on hi ha l'altra porta.

Es podria fer un bar nou, amb canviadors com Déu mana i aquest actual deixar-lo només pel futbol.

S'hauria de passar per davant del bar per entrar a les piscines, doncs hi pot haver gent que entri sense pagar, amb una mica d'espai per posar-hi tauletes..

Bé, tot això és una proposta, és demanar molt..?

Anònim ha dit...

Tens raó , això son coses petites que la gent jove sí que veu, los grans no hi patim tant encara que hi hauríem de fer.

Anònim ha dit...

fins ara no us heu adonat del probelma de les piscines? recordo que hi havia un grup que al programa ficava reparacio urgent de la zona de les piscines, aquesta i d'altres ideies que suposo aniran sortint us les vareu passar pel forro i ara encara teniu la barra de demanar-les, ara governeu on es l'accio de govern? nomes gasteu forces en escriure al blog i no feu accio de govern. comenceu a espavilar que es passa l'arros

Oscar ha dit...

Company/a inflamat/da que em precedeix:
que això no és la pàgina de l'Ajuntament campió/na!, et recomano que llegeixis http://castelldans07am.blogspot.com/2007/06/el-blog-partir-de-la-data-prendr-un.html (ara que hi penso tens l'article just a sota, mira que ho tenies aprop!)
Et servirà perque serveix aquest blog, una eina de comunicació com una altra voluntaria i altruista, gent que dedica part del seu temps personal en comunicar-se amb els altres.
També parlem en l'article que et recomano, just a sota del de les piscines: que feu comentaris constructius.
Pel forro es va passar les barreres arquitectòniques CiU en arreglar l'escalinata de l'esglèsia, despreciant a l'oposició i PM-PSC no havent fet pràcticament res en 8 anys. De fet, a més de les piscines, un no hi pot anar ni a la casa de la vila si te la mala sort d'anar en cadira de rodes: intol.lerable.
Per l'arc de triomf fa més de vint anys que tothom s'hi passa moltes coses Sr.meu /Sra. meva.
Quant escriure al blog, sinó entens perque hi és o perque existeix o perquè pot servir és quelcom del que t'has de convéncer tu solet, nosaltres no tenim la misió de convéncer ningú, son altres les misions...

Anònim ha dit...

m'agrada aquest espai perque es on tu,oscar, treus la doble personalitat que la gent diu que tens. Sempre has d'estar recordant els temps passats? Perque no recordes o escrius que tenies el carnet de les joventuts socialistes? Tens vergonya? O es que el vostre assesor del Terry us ha dit que heu de segir aquesta linea de retreure les coses passades?

Anònim ha dit...

Consell de bon Castelldanenc: feu com a l'Albi, acabades les eleccions el blog tancat, fora crispacions i demostreu el que sabeu fer amb fets. Aixo es pot embrutar, feu-me cas si voleu
Gracies

Anònim ha dit...

uuuooooo¡¡ mare meva, em sembla que aquest blog no és per criticar i mira, l'oscar ja molt posant aqui coses i mantenir-nos informats com per ara anar titllant al personal
voleu què facin coses? doncs demaneu-les per aquí i ells faran en la mesura del possible el que puguin... vamos, penso jo, criticar és tan fàcil i ara amb la cosa que ho podem fer anònim encara més¡¡

xcert, a veure si escriviu al foro, que per algo hi és, i avisa dels temas nous, x és avorrit anar mirant cada dia si hi ha comentaris nous, no?

Anònim ha dit...

Crec que el blog seria molt bona idea sempre i quan la gent que hi participa fos mínimament correcta però n'hi ha pocs que escriuen i darrerament la majoria ho fan més per demostrar ràbia i impotència que no pas per plantejar coses positives.
Si heu de torejar amb tota la mala llet que hi ha pel poble que Déu us ajudi.
A l'Albi aviat se'n van adonar i van haver de tancar el seu blog perquè semblava un camp de batalla.... vist fins on hem arribat jo us ho recomano i la feina que us ocupa el blog la podrieu utilitzar ......per exemple per organitzar que es faci una rampa a les piscines que ja veieu que n'hi ha que fa molts anys que s'han adonat del problema i pel que sigui continuem amb ell.

Anònim ha dit...

Són els perills de l'anonimat a la xarxa. Ja se sap com funciona això i que pots dir-hi el que et roti (si et passes massa de la ratlla igual et bloquen per la IP) però no crec que hagueu de tancar la paradeta.
Ja se sap que quan obres un espai d'aquests et pots trobar amb aquestes coses o, fins i tot, gent que inicia qualsevol controvèrsia per a poder-se auto-replicar.
De totes maneres trobo que és bo saber com respira el personal i saber separar el gra de la palla, intentant defugir u obviar les qüestions personals. Al cap i a la fi,penso, és molt més transcendent allò que es diu que qui ho pugui dir.
Això sí, no em sembla bé haver d'anar mirant enrere per justificar el que s'ha fet, s'ha deixat de fer, o es pugui arribar a fer. Si es mira enrere que sigui per a evitar reincidir en els errors comesos.

Oscar ha dit...

Al que s'infla (potser noia!) de les Joventuts Socialistes, es nota que no vas venir a cap míting. Vaig refundar les JSC targarines que es van tancar a la II República i soc ex-sociata migrat a un altre estat o consideració de "lo polític" i... Ara fa tretze anys que vaig deixar la militància al PSC i no tornaré a militar en cap!
Quant al Terry no sé de que em parles.
Tens raó tinc dos caràcters: el constructiu , dolç i tolerant davant de la gent que és constructiva i s'implica en els projectes i el contundent quan vec destructivitat per destructivitat sense fonament.
És absurd que et raoni, em consta, erò en fi...

Oscar ha dit...

INFO: Demà se salvarà provisionalment fins a la tardor la barrera arquitectònica de l'entrada de les piscines, moment en el que es pavimentarà paliant el desnivell i la caiguda d'aigües. Se senyalitzarà també pertinentment l'entrada per cotxets i minusvàlids.
Salutacions.