dimecres, 13 de juny del 2007

NEGOCIACIONS AMB PSC-PM


Pactar vol dir que les dos forces es trobin còmodes, amb la percepció de què ambdues parts hi guanyen.
És lògic i necessari per arribar al pacte renunciar a punts per ambdues bandes. Nosaltres estàvem inclusiu disposats a renunciar a l'alcaldia els quatre anys, amb concesions considerables, com ara urbanisme, governació i hisenda.
Totes les propostes, el 99% pràcticament, les hem generat nosaltres, hem impulsat la negociació i l'hem promoguda. El fet, però, és que una possició respecte d'un tema estratègic i simbòlic per al poble per al PSC-PM és tan inamobible i innegociable tant per a nosaltres mateixos com per amb ells.
El nombre més important d'esforços per a co-decidir com a forces què se pressuposen d'un espai o espectre polític similar (tot i què nosaltres com a llista independent, sobre dretes i esquerres triem POBLE i seny!) els hem posat nosaltres sobre la taula... No obstant, vam evidenciar, al nostre entendre, falta de flexibilitat negociadora, sobre la claredat i confiança necessària per entablir pactes de coalició estables i plantejaments vam percebre també mancances i inversemblances...
Els dubtes, creiem, continuen existents avui per ambdues parts... No és un bon senyal, hi han hagut dos trobades de grups i dos entre els caps de llista, una aquest mateix migdia i la negociació sembla realment per part seva aturada "sine die" excepte sorpreses de darrera hora que modifiquin el signe de la negociació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No podeu concretar més. Quin és aquest tema tan escabrós?
Amb "els altres" aquest problema inamobible es torna mobible ?
Crec que les propostes, a l'altura que estem, haurien de ser més concretes i clares. Les explicacions a "posteriori" són necessaries però no aniria malament explicar clarament el que està passant.

Oscar ha dit...

Visió i model de serveis socials del nostre poble, ubicació i contingut d'aquests serveis. De totes formes, la sorpresa finalment ens ha arribat, hi haurà pacte amb PM-PSC.