dijous, 14 de juny del 2007

CANVI DEL SIGNE DE LES NEGOCIACIONS AMB PM-PSC

Finalment, ahir al vespre vam poder arribar a un preacord amb PM-PSC, després d'una setmana maratoniana.
A principis de setmana ens havíem ben bé allunyat i havíem trobat en la fins ara oposició al nostre ajuntament unes bones propostes per a governar junts.

No és el mateix ser decisius amb una força que per sí sola reuneix una majoria simple en el consistori que amb una altra per a la què som numèricament ben bé imprescindibles.

Per aquells, sigui dit amb carinyo, que deien que marejavem la perdiu, que feiem teatre i mamarraxades nervioses típiques i tòpiques que sapiguin què tenim la consciència ben tranquila d'haver treballat i debatut com pertocava, tractant amb igual respecte i atenció a CiU i a PSC i què finalment, amb els 7 criteris a la mà que k07 havia proposat com a bases per a la negociació, de forma totalment objectiva, serena i en benefici del poble hem triat l'opció més adient.
Diuen que ens hem fet estimar massa! Nosaltres no vam triar està pràcticament dos setmanes reunits, van ser les urnes i la significància del resultat i el compromís adquirit amb els 110 vots és per sobre de tot, més que estimació, és la nostra obligació i responsabilitat i així ho hem fet valer.

Amb la majoria simple de CiU i la eventual falta d'un regidor en un plè de PM-PSC o K07 possibilitaria en qualsevol moment que CiU amb el vot de qualitat del seu alcalde no hagués necessitat en absolut del nostre recolzament com a filtre a les majories absolutes o simples qualificades què, precisament, és l'únic filtre lògic i saludable que ens permet el joc democràtic.
Tot i què CiU ha demostrat un bon tarannà i la seva oferta i fòrmula de govern eren força interessants hem estat del parer què amb les turbulències constructives que ens venen millor fer un marcatge de prop del jugador/s que ja coneixem que no marcar fitxatge/s estelar/s, amb bona tècnica individual i ofici, que no coneixem prou (essent ben conscients de que els nostres partners polítics pel camí també tindran força cintura, futbolísticament parlant, en argot futbolísitic.)
Ara bé, és com tot, tots sumem i no tanquem ni voldríem que ningú tanqués portes al debat, la legislatura és ben llarga, no estem acostumats al poble a governar en coalició, nosaltres no tenim vicis heredats, i els tics o malfiances les hauríem, "aviso para navegantes", gradualment d'anar perdent a bon ritme en benefici de l'argumentació i el consens, doncs de GOLS només permetrem, i quants més millor, els del nostre equip U.E.Castelldans que és de 1ª, de 1ª Regional.

"Excepte sorpreses de darrera hora que modifiquin el signe de la negociació", això deiem en el nostre blog, i finalment s'han donat les condicions i tarannà necessaris per tancar un acord que amb tota probabilitat ratificaria una legislatura amb PM-PSC abans del proper dissabte.
Han estat negociacions extenuadores, debats interns profundíssims que ens han consolidat i enfortit com a grup.
Aquesta nit a la Llar de Jubilats farem un acte públic a les 22.00h que explicarà el preacord que signarem abans de dissabte 16 a les 12.00h del migdia.
Ah! Ben aviat compteu que tindreu a casa vostra el primer butlletí municipal per a què la comunicació en el nostre poble deixi d'ésser "el problema".

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be!!! Molt ben fet!!! Estic completament convençut que el que heu fet sera el millor pel poble!!!

Anònim ha dit...

Si es això el que heu triat molt bé, ara penseu que s'ha de governar per a tothom, voti a qui es voti

Anònim ha dit...

Felicitats pel pacte aconseguit, tot i que ha costat i segurament no ha estat fàcil, ho heu lluitat i aconseguit.

Felicitats també a PSC per la part que li toca, espero que siguin capaços de treballar amb vosaltres i prenguin consciècia de que les coses ara són diferents (no com els 8 darrers anys).

Contagieu-vos de la seva experiència i doneu-los a ells la capacitat de treball i il.lusió pròpies de la vostra joventut.

AMUNT CASTELLDANS !!!

Anònim ha dit...

Felicitats per l'acord i per haver obert el procés negociador a tots aquells que us hem seguit en el blog.
Per que us conec a alguns de vosaltres i la vostra rectitud en el treball, estic segur que, si no perdeu aquesta actitud "no-política", fareu una gran tasca.

Anònim ha dit...

eu fet el pacte dels nececitats

Anònim ha dit...

necessitats de què vols dir? què vols dir que els altres anaven sobrats?!

Anònim ha dit...

jajaja!

Oscar ha dit...

Demà personalment, ens reunim per parlar d'aquest tema a l'Ajuntament, us mantindrem informats!
Gràcies per aportar fons i debat, és inestimable la vostra ajuda!

castelldans 07am ha dit...

ÚLTIMO AVISO PARA NAVEGANTES, o dejan de chatear y utilizan este blog para lo que se creó, debate-forum político, o VAMOS A CENSURAR YA!!!
Dejen en paz a la brujita, no utilizen este blog para ensañarse con alguien por muy anónimo que sea!

ULTIMÀTUM PER A INTERNAUTES, no xatejeu si us plau i utilitzeu aquest blog per al què realment es va inaugurar, sinó CENSURAREM IMMEDIATAMENT!
La "brujita" no s'està fument amb ningú, no és just que aprofiteu l'anonimat per atacar-la, no ho tolerarem!

DEBAT POLÍTIC SÍ!
XATS INTRASCENDENTS i/o RANCUNIOSOS NO!

Anònim ha dit...

Jo proposo fer un foro i això deixar-ho per propostes serioses..

Anònim ha dit...

No trobo be que hagueu esborrat els comentaris que no us interessen del vostre blog. Penseu que és el que veritablement passa al poble.
Dieu que voleu debat polític; doncs el tema llar d'infants també ho és un tema polític i que heu d'arreglar vosaltres, els de l'ajuntament; ja que a més aquests problemes, que en dos anys ja existeixen, són conseqüència de decisions preses pels qui estaven al capdavant en aquell moment.
Espero que tots plegats sigueu capaços de solucionar-ho i que siguem informats tal com diu l'Oscar.
Gracies i endavant amb els vostres ideals!!!

Anònim ha dit...

Doncs si, és un tema pendent i també s'ha de recolzar la gent que treballa allí i escoltar-les que per això estan dia a dia amb els més petits