dimarts, 5 de juny del 2007

JA SABEM AMB QUI PACTAREM: Els 7 punts de K 0 7 per governar.


Set son els criteris davant les possibilitats d'aliances que hem constatat i què definiran qui i com es governarà el nostre Ajuntament, ara dependrà de qui estigui a l'alçada que la negociació es mereix, no pas de nosaltres.

Nosaltres tenim clar els 7 punts en els qui CiU o PSC hauran de puntuar com si d'un examen negociador es tractès.

El cert és que les primeres trobades ens van deixar un pèl decebuts, suposem que per la falta de la cultura del pacte en el nostre poble i perque vam semblar detectar superioritat negociadora envers nostre (de vots evidentment que sí!) i sensació de què la nostra inexperiència necessita urgentment d'un guia per no perdre'ns!

1.- EL PACTE QUE VOLEM ÉS UN TRIPARTIT (CiU-PSC/PM-K07), com que els nostres adversaris ho han descartat dràsticament, ens deixen tota la responsabilitat a nosaltres tot i ser els menys votats. Ara bé, en ser així, ens tocarà doncs a nosaltres marcar les bases de la negociació.

2.- IDONEÏTAT DE LA COJUNTURA POLÍTICA (Consell Comarcal, Diputació i Generalitat)

3.- PODER DE DECISIÓ REAL i TRANSFORMACIÓ del POBLE en base al nostre programa.

4.- ESTRATÈGIA a MIG i LLARG TERMINI de l'equip K07

5.- RESPONSABILITAT i COMPROMÍS de COMUNICACIÓ COHERENT i ARGUMENTADA amb el POBLE.

6.- ESTABILITAT EN UN GOVERN DE COALICIÓ=ACCEPTACIÓ DEL MODEL DE POBLE PRESENTAT AL PROGRAMA.

7.- SIGNATURA D'UN PACTE DE LEGISLATURA JA SIGUI en base a una COALICIÓ DE GOBERN o A TRAVÈS DE PACTES PUNTUALS, DAVANT DE NOTARI.
Fins aviat amics i amigues!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Signar davant notari???, aixó ja sembla el Mas.

Anònim ha dit...

si si signar davant notari, que sino les paraules se les emporta el vent...

Anònim ha dit...

homes / dones, jo crec que al notari hi va tothom no només el Mas. Sembla potser excessiu això del notari, ara bé podria entendre d'aquesta mesura, perque no ho expliqueu una miqueta més! Apa!

Anònim ha dit...

El món esta ple de malparits, més val tenir-ho tot signat i davant notari aixi ningú podra dir que allo no es fa perque no entrava al pacte encara que sigui o no sigui veritat!!! i tant!!!
Continueu aixi companys!!!

castelldans 07am ha dit...

La idea d'anar al notari ha sortit perquè volem que el pacte que pugui sortir tingui la mateixa importància, valor i respecte que el tema que ens afecta(govern del nostre municipi); d'aquesta manera quedarà constància i és donarà fe pública dels objectius a conseguir.

Anònim ha dit...

http://www.gencat.net/eadop/imatges/4898/07148056.pdf

Anònim ha dit...

Es important que interpreteu el resultat de les eleccions a l´hora d´establir pactes i no oblidar que la majoria de vots que vàreu aconseguir provenen de l´electorat desconent amb el fins ara alcalde.
Salut!!

Anònim ha dit...

LES COSES AL SEU LLOC JO VAIG VOTAR-VOS PQ NO SOC DE DRETES I NO CREC EN LES MAJORIES ABSOLUTES I PQ CREC QUE NO SINFORMA AL POBLE DE RES NO PAS PER DESCONTENT AMB UNA O ALTRA PERSONA...

Anònim ha dit...

Bon dia! k-07 Si que teniu poca confiança amb el vostre futur soci de govern que heu d´anar davant de notari a signar les vostres demandes!!!
P.D. L´ajuntament ja està prou endeutat com per fer front a noves despesses notarials

Anònim ha dit...

Un grup es presenta a unes eleccions per assumir responsabilitats, per tant teniu que ser coerents i desenvolupar el vostre programa dins del pacte, sigui amb qui sigui, LA DECISIÓ NOMÈS ES VOSTRA, no es pot imputar a cap altre grup, el que faréu nomès serà responsabilitat vostra.

Anònim ha dit...

Així és la democràcia! el grup amb menys representació a l'ajuntament del nostre poble en decidirà la direcció els pròxims 4 anys! La veritat és que hi ha crítiques per a tots els grups amb representació al nostre consistori, però com a votant i part d'aquest municipi crec que s'hauria d'analitzar bé el resultat d'aquestes eleccions, sondejar bé el que pensa la gent que ha anat a votar i fer veure als que han manat i als que s'han deixat manar, que la vida no és blanc o és negre i que s'ha d'estar orgullós del que s'ha fet bé, però sobretot de ser humil i reconèixer allò que està mal fet. Espero que vosaltres, amb la responsabilitat que els efectes de la democràcia us han donat, eviteu hipotecar el futur del nostre poble.

Bona Sort

Anònim ha dit...

demane-ho massa coses,per poder negociar.Heu sigut els perdedors i per tant s'ha d'anar amb més humilitat per tirar endavant el vostre poble.Sobretot poseu castelldans per davant de tot.Ànims

Anònim ha dit...

Hola soc l'Òscar, cap de llista de k07 respecte del darrer comentari:
Podries matitzar "humilitat", humilitat en quin sentit?
Tots i totes som humils de tal forma que no comptem més que amb la nostra voluntariosa il.lusió de treballar pel poble.
Crec que realment SOM ELS GUANYADORS, cada dia hem d'anar a treballar i em penso que els més humils de les tres candidatures està clar que ho som que ens hem de pagar la campanya de la nostra butxaca (ei i agust) que ho som però donem la cara i sacrifiquem hores de son, treball i familia per debatre pel nostre poble, mullar-nos amb noms i cognoms, i decidir, sabem que molts no ho entendran, quelcom com saber quin alcalde tindrem els propers i quatre anys i quin grau de tranformació tindrà el teu i el meu poble.
Et vull referir amb això que no ens considerem de perdedors company/a, més aviats guanyadors de la il.lusió de saber que els ideals avui també hi compten: trencar les majories absolutes: HO HEM ACONSEGUIT ! Gràcies pels ànims i una abraçada!
Ah! Finalment no n'hi hauran d'actes notarials, ho hem pogut salvar, i responent un altre comentari: L'ACTA NOTARIAL NO L'HAGUÉS PAGAT L'AJUNTAMENT!