dilluns, 11 de juny del 2007

CANVI DE PERSONES, CANVI DE POLÍTICA, CANVI DE PROCEDIMENTS... Tot a l'hora complicat?! Qui ens ha votat? La nostra responsabilitat certament.

Creiem poder estar realment en condicions de poder afirmar que qui ens va votar ens va atorgar "el vot del canvi", un vot que nosaltres entenem com a de "qualitat" si ens permeteu, no pas per treure mèrits a la resta de vots, sinó perque amb poca quantitat hem obtingut qualitat en ser decisius per portar a terme en profunditat una negociació de programa i visió trascendent de poble en sentit global, i serveis públics més concretament, a curt, mig i llarg termini.

Sí, som perdedors de les eleccions, però des de la Llei d'Hondt fins a la darrera norma que preveu el nostre joc democràtic i el nostre ordenament jurídic, res, però, ens impedeix contribuir, com en el rigurós mon i la vida real de la negociació no política, a impregnar amb fermesa i humilitat de la nostra filosofia de grup i tarannà en el govern del nostre poble amb total legitimitat i el desitjable enriquiment que atorga el poder decidir i governar tenint en compte més d'un punt de vista, no com passava sovint, per no dir sempre, fins el moment a la història del nostre ajuntament i de molts altres de dimensions similars.


Nosaltres no creiem en guanyadors o perdedors, creiem en la negociació, en la cultura del pacte i en l'enriquiment mutu de les diferents opcions polítiques en el benefici del poble més global possible...


Creiem també qe tenim davant nostre una oportunitat magnífica per aprofitar la força creativa i transformadora d'unes generacions joves que volen treballar al servei del poble... Si optessim per possicions a la reraguarda de l'opsició fins d'aquí a quatre anys, sinó participem del govern, ens podria passar una gran factura com a grup, si més no perdríem la gran empenta i riquesa de debat de la què ja hem pogut gaudir en la fase preparació, pre-campanya, campanya i post-campanya.


El millor govern pel nostre poble seria el TRIPARTIT, amb un comisió de govern tripartita mancomunada, on l'alcalde fos el cap de llista de la candidatura més votada, amb un repartiment de regidories, en base a les aptituds, competències i actitud de cadascun dels electes, i comisions ciutadanes consultives per desenvolupar un programa electoral unificat sorgit de la unificació dels tres presentats en el seu dia al poble.
Entenent que no es dona ni la capacitat ni la conjuntura de la resta de forces polítiques per afrontar aquest repte, el més just i equànim al nostre entendre... Creiem que és de sentit comú, amics, votants, simpatitzants, lectors, la majoria sense noms i cognoms, què no ens demaneu més responsabilitat de la què equil.librada i justament ens pertoca.
Aprofitem, també, per què no, per demanar-vos un vot de confiança i recolzament . També temps, temps perque un cop presa la decisió durant aquesta setmana, penseu que estem tenint en compte tots els panorames polítics i hipòtesi de governs fins a extrems de detall, creiem, que no us haureu pogut ni arribar a imaginar...
Sabeu què és el que hem i estem prioritzant: UN NOU CASTELLDANS CONSTRUÏT ENTRE TOTS I TOTES AMB GOVERN I OPOSICIÓ, DEFUGINT DELS PARTIDISMES DE FORA VILA, AMB UN SOL OBJECTIU, LA SATISFACCIÓ DE TREBALLAR I GESTIONAR EFICIENTMENT EL NOSTRE POBLE.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

escolteu a l'Ajuntament de Soses es veu que han fet un tripartit, repartint-se ñes responsabilitats de govern i l'alcaldia proporcionalment als resultats electorals... Res és impossible no?

Anònim ha dit...

Hola, soc l'Òscar, cap de llista de K07, gràcies pel teu comentari, jo me n'acabo d'assabentar aquest migdia d'aquesta fòrmula tot i que nosaltres ja vam proposar-ho el dimarts 30 de maig. Oído cocina i moltes mercès per participar del blog!`
OskR