dijous, 14 de juny del 2007

PROTOCOL MARC DE LEGISLATURA PM-PSC & K07

El present PROTOCOL se signarà pels 5 regidors electes d'ambdues llistes pactants, IC-PM (PSC) i k07am per duplicat, el dissabte dia 16/06/2007 a Castelldans, abans del 1er. PLÈ de NOMENAMENT.
El següent protocol és un acord marc que recull temes operatius i d'acció de govern i que anirà desenvolupant-se i concretant-se en punts concrets de programa d'ambdós Grups Municipals.
Tot això es portarà a terme un cop ja sigui iniciada la legislatura, un cop també configurat el cartipàs municipal i dissenyat el nou organigrama de responsabilitats polítiques i de gestió ordinària, així com constituit el calendari de les COMISIONS CONSULTIVES ASSESSORES i de la pròpia COMISIÓ DE GOVERN.
El següent acord marc presuposa votar la investidura del Sr. Antoni Gòmez amb el recolzament favorable dels regidors electes d'ambdòs grups polítics per un període mínim de dos anys prorrogable a un màxim de quatre amb acord dels sotasignants fins al final de la legislatura.
Punts del pacte:
1) Estudiarem arribat el segon any d'alcaldia del PSC-PM l'assumpció de la mateixa per part de K07.

2) K07 assumirà integralment i en exclussiva, així com la seva titularitat les següents àrees:

- JOVENTUT

- CULTURA

- TURISME

- ACCIÓ SOCIAL i CIUTADANIA

- BENESTAR SOCIAL

3) Comparti'm la resta d'àrees de l'Ajuntament amb PM-PSC:

- AGRICULTURA

- RAMADERIA
- ENSENYAMENT
- CAÇA

- MEDI AMBIENT

- URBANISME

- HISENDA

4) Reconfigurarem les COMISIONS CONSULTIVES ASSESSORES en els temes i àrees més rellevants per al poble, renovant-les o creant-ne de noves en el seu cas amb presència de gent de PM-PSC i K07, sense tancar la porta ni a ciutadans ni a l'oposició.

5) K07 ocuparà l' única TINENÇA D'ALCALDIA de l'Ajuntament.

6) L'àrea de GOVERNACIÓ de la nostra Casa de la Vila serà co-gestionada per l'alcalde i el tinent d'alcalde.

7) L' òrgan executiu màxim de l'Ajuntament serà la COMISIÓ DE GOVERN paritària on l'alcalde haurà de sotmetre tan els temes ordinaris com extraordinaris (edictes, decrets, llicències d'obra... Així com totes les decisions executives atribuïdes a l'alcalde).

Evidentment, la COMISIÓ DE GOVERN paritària que organitzarà i el.laborarà els ordres dels dia dels plens i prendrà totes les seves DECISIONS en el seu sí per UNANIMITAT, sense que pugui prevaldre en cap cas el vot de qualitat de cap dels seus membres.

La COMISIÓ DE GOVERN paritària estarà formada pels 5 regidors electes, incloent-hi l'alcalde i el tinent d'alcalde, és a dir, 3 de la llista PM-PSC i els 2 de la llista K07 + 1 membre de la llista no electe de k07 (aquest formarà part de la Comisió de govern a tots els efectes, tot i la seva condició de no electe, de plè dret)

8) K07 accepta no oposar-se frontalment a la fase nº1 de construcció de la pista poliesportiva (obra en fase de signatura del contracte administratiu), pista que s'ubicarà en l'antiga pista d'estiu. Màxima comunicació i control de l'evolució de l'obra sempre i quan es respecti en la mateixa mesura el model i visió de poble que K07 inspira i proposa en el seu programa.

9) Potenciar la transparència comunicativa amb mitjans de comunicació efectius amb el ciutadà: butlletí d'informació municipal, estudiar-ne d'altres (com ara revista i emissora municipal)

10) Lleialtat i treball en equip sense individualismes, dins de la COMISIÓ DE GOVERN així com a la resta d'àrees de l'Ajuntament, per tal de garantir l'estabilitat del mateix pacte de coalició amb la finalitat evident de què no pugui esdevindre falta greu de confiança que motivés el trencament entre ambdues forces polítiques al cap de la gestió de Ajuntament de Castelldans.
Ambdòs Grups Municipals son totalment lliures de comunicar el contingut d'aquest PROTOCOL utilitzant els canals que estimin més adients de la forma més rigurosa, fidel, objectiva possible.
L'eficàcia del present acord marc és moral i ètica, per lo qual cosa se'l revesteix de notorietat pública a travès d'aquest o altres mitjans telemàtics i/o documentals.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona k07! heu demostrat amb aquest pacte (que em consta que ha estat molt difícil i meditat),que la vostra joventut no és de cap manera un impediment sinó tot el contrari.
la vostra joventut, la vostra preparació, i els vostres ideals, són per mi una garantia de progressime i millora pel meu poble.

Desitjo de tot cor que pugueu governar tots plegats (i aquí incloc la oposició, que segur que també pot aportar-vos coses positives) i poc a poc poder fer oblidar les rancunies del passat i pensant només en el present i el futur aconseguir lo millor pel nostre poble.

escolteu, sigueu prudents i reflexius, i sobretot no perdeu la il·lusió.

Mabel.

Oscar ha dit...

gràcies Mabel, hi tindrem molt en compte! Sense vosaltres, el recolzament dels que segueixen el nostre blog, els col.laboradors, amics, simpatitzants res d'això seria possible...
Ah! no oblideu, res ha canviat excepte de que tenim responsabilitat de govern ara és quant més les vostres idees, la nostra acció i, per sobre de tot, la nostra comunicació envers el poble no pot mnvar, ans al contrari!
Salut i força!

Anònim ha dit...

Felicitats al nou grup de Govern.
Les matemàtiques donaven molt de joc per la composició d'aquest Ajuntament i suposo que us heu ajuntat els que tenieu més afinitats i més punts en comú.
Aquesta és la Llei i s'ha d'acceptar.
Als que els ha tocat restar a la oposició, també us voldria dir que tenen tot el meu repecte i els animo perquè facin una oposició contructiva, ja què també és una manera de fer poble.
El canvi de Tinent d'alcalde suposa també un canvi de membres a la Fundació.
Per tant agraeixo públicament el suport i la dedicació que hem tingut fins ara per part del Lluís Bellet i dono la benvinguda a l'Oscar.
ENDAVANT CASTELLDANS!