dimarts, 16 d’octubre del 2007

TAULA MUNICIPAL DE CULTURA

Castelldans, 16 d’octubre de 2007

Benvolgut/da veí/ïna de Castelldans:

Una de les característiques del nostre poble és l’interès i la participació dels seus habitants a l’hora d’endegar iniciatives de tipus cultural. De sempre hi ha hagut gent disposada a dedicar part del seu temps, coneixements i creativitat amb l’objectiu d’enriquir el patrimoni cultural del poble, entenent el terme cultura en el sentit més ampli.

En aquesta línia, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament us volem convidar a participar en la vida cultural del poble a partir d’una iniciativa que pretenem esdevingui referència per tots aquells vilatans amb inquietuds socioculturals: la creació d’una institució municipal que aplegui al màxim possible els interessos culturals del nostre poble.

El repte consisteix, bàsicament, a ser capaços de crear una entitat amb certa autonomia que es mantingui més enllà de les circumstàncies polítiques locals, per tant estable en el temps, i que proporcioni continuïtat en les línies d’actuació, que sigui oberta, plural i amb el consens com a referent en la presa de decisions, que sigui creativament fèrtil, i també àgil i efectiva en el seu funcionament. En definitiva, una entitat que sigui capaç d’aplegar tothom que vulgui prendre part activa en la vida cultural del poble.

Per tal d’explicar detalladament aquesta proposta i aspectes relacionats us agrairíem l’assistència a una reunió informativa que tindrà lloc el proper dijous, 25 d’octubre de 2007, a les 21:30h, al cine de la Llar del Productor.

Sense més, atentament us saluda

Òscar P. Hernàndez
Tinent d’alcalde i Regidor de Cultura