dilluns, 1 d’octubre del 2007

NOVETATS BLOG. Apunts municipals sobre el present i el futur immediat




El BLOG castelldans07am continua sorprenent-me respecte de la seva vitalitat i energies informadores de forma totalment altruista i voluntària tot i què aviat tindrà un sever competidor, el portal-web municipal
www.castelldans.cat que realment reproduirà, tal i com li pertoca en exclussivitat, les actes dels plens del consistori, els pregons més rellevants, bans municipals, decrets d'alcaldia, ordenament i llicències urbanístiques i aportarà transparència i coherència a l'acció pública i política de l'Ajuntament .
A més, tenim una subvenció predisposada a fer de la vila una vila virtual per promocionar cultura, productes, turisme, entitats, empreses i establiments locals.

Altrament, ja pots seguir l' U.E. Castelldans, la 1ª Regional i el programa cultural municipal.
Com a Regidor d'Esports us animo a fer-vos socis de la U.E. tot i avançant-vos què el fet de ser soci de la U.E. Castelldans rebaixarà el minso cost del Lúdic Carnet importantment.
Altres novetats que aporta el blog BLOGS MÉS VISITATS DE CATALUNYA i participar a l'enquesta i ajudar-lo a reforçar una tardor plena d' activitats lúdiques per a totes les edats només amb un simple click anònim, un petit esforç compta més del que t'imagines.
Permeteu-me felicitar a qui fa possible el manteniment d'aquest blog, K07, moltes, moltes felicitats, llarga vida tan debò, compteu-hi!
Tots i compteu, tots sumem, ja sabeu, tu també pots dir la teva amb total anonimat adreçant-te a kastelldans07am@gmail.com

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Pot esser que el carnet lúdic sigui molt car per les prestacions que ofereix.

Anònim ha dit...

Tot i que s'ha de valorar la gran aportació d'aquest bloc, crec que ja es hora de que l'Ajuntament disposi de pagina propia i que el bloc, sigui destinat al partit que el promou, d'aquesta manera no es pot confondre l'Ajuntament com a Institució amb el partit que promou aquest bloc.

Anònim ha dit...

Que jo sapigui no es un blog de partits, es un blog que ens informa dels seus moviments com a grup municipal, no?
Nois, felisitats per tota la informacio, ja era hora!
Deixeu-se estar d'aquets comentaris que se li veu la perdiu...
Un vei que us valora

Anònim ha dit...

Gràcies veí, cap membre de la llista de k07 és militant de cap partit i procurem simplement que el nostre poble no perdi el tren de la cojuntura i la modernitat i la sostenibilitat. Fer del nostre estimat poble un poble confortable per tothom. El meu partit s'anomena Castelldans.
Respecte del carnet LÚDICS que encara no ha arrencat decididament, el bono familiar és independent al nombre de membres de la família, cada cop més anirà incorporant més prestacions i recordo, anar al cine a Lleida un dia costa 5 euros mínim una sola persona i "sense crispetes".
A Castelldans per quatre euros el cap de setmana pot anar tota la família tot un mes.
Ah! per cert la pel.lícula li costa el mateix al Lauren que al cinema nostre.
Tot és qüestió d'opinions. Nosaltres creiem que hem aconseguit tenir un gran cinema i que la intenció és que hi vagi tothom a preus populars amb qualitat de só i acústica.

Una abraçada.
Oscar

Anònim ha dit...

Jo també ho trobo una gran idea el carnet lúdic per a que no es perdi el cinema del nostre poble. El que ens passa a Castelldans és que quan les coses ja s'han perdut, llavors ens sap greu, i no hem fet res per evitar-ho.. Fem poble!!