divendres, 12 d’octubre del 2007

Així se fa país, encenent flames de progrés i futur, no espurnant papers


Vull compartir amb vosaltres un comunicat de la Secretaria de Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya. Tot aprofitant la visita a Frankfurt amortitzant el temps, optimitzant recursos i potenciant sinergies. La meva més humil i sincera felicitació per la iniciativa,


"El vicepresident de la Generalitat exigeix majoria de control a les institucions catalanes en el futur consorci de gestió del Prat•Josep-Lluís Carod-Rovira ha visitat aquest matí l’aeroport de Frankfurt i s’ha reunit amb el director de Finances de les instal•lacions.


En una visita aquest matí a l’aeroport de Frankfurt, el vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha proposat la creació d’una “anella logística europea” que integri l’aeroport del Prat, el port de Barcelona, el Consorci de la Zona Franca i la Fira de Barcelona.


Josep-Lluís Carod-Rovira, s’ha reunit amb el director de Controlling i Finances de l’aeroport de Frankfurt i membre del Consell Executiu, Matthias Zieschang, per valorar el sistema de funcionament de les instal.lacions.


El vicepresident ha assenyalat que el sistema de funcionament de l’aeroport, gestionat en un 52 per cent pel land i l’Ajuntament de Frankfurt i sense participació de l’Estat federal, l’ha convertit en el tercer més important d’Europa i el primer d’Alemanya.


En aquest sentit, Josep-Lluís Carod-Rovira ha remarcat que convertir l’aeroport del Prat en un gran aeroport serviria per estructurar “una gran anella logística europea” que integri l’aeroport, el port, el Consorci de la Zona Franca i la Fira de Barcelona.11 d’octubre de 2007 "