dilluns, 2 de juliol del 2007

Esperit Combatiu i Coratge Comunicatiu: TORNEM-HI ! JA SOM AQUÍ ! SUMA-T’HI !


Gràcies pel vostre recolzament, continuarem en la línia que fins ara ho havíem fet. Hem rebut múltiples mails i trucades, amics pel carrer… Animant-nos a reobrir el blog!

Nosaltres evidentment la majoria en assemblea vam decidir tenir clares les línies del blog. Ens mantenim en la línia que ja us va avançar l’Òscar doncs transmitia el què K07 ara amb força empenta rencoratjada us torna a dir amb veu ben alta i clara altre camí:
http://castelldans07am.blogspot.com/2007/06/el-blog-partir-de-la-data-prendr-un.html
Tan debò prenguèssim exemple de constància i valentia qual l'almogàver de la fotografia!

Evidentment, ara l’Óscar tindrà més feina com a regidor de cultura i acció social i ciutadania en desenvolupar les seves tasques pròpies entre les que es troba un portal-web municipal que s’encarregarà de la comunicació institucional i municipal de l’Ajuntament…

Hem creat Comissions a les que obrim la col.laboració i participació ciutadana :

- CULTURA : incloent en aquesta àrea, festes, joventut i turisme
- ENSENYAMENT: activitat escolar/ extraescolar, nens en edad escolar i primària (aquesta regidoria l'assimirà directament el David)
- ACCIÓ SOCIAL i CIUTADANIA: polítiques de la dona, la nova llei de la dependencia, sanitat i benestar social en sentit ampli.

D’entre els mails que hem rebut la darrera setmana d’ “stand by” d’aquest el nostre / vostre blog, volem destacar el següent d’anònim, que ha tingut un valor afegit i una connotació especial:

“Tristesa i consternació! Obro la vostra pàgina i em trobo el que em trobo.
(…)Penso que no són de l'alçada i del nivell que s'hauria de reclamar a qualsevol crítica.
Em sembla que és un error molt greu que tanqueu el blog i, d'alguna manera, això significa que al poble una finestra de lliure expressió que hi havia, en què -torno a insistir- l'anonimat era d'allò més interessant, desapareix.
Us creia més forts, en aquest aspecte. No pot ser que, davant d'algunes crítiques com les anteriors, de baixa estofa, us enretireu. Us esperono amb el meu coratge per tal que no renuncieu a una de les coses de què heu fet insistència en la campanya: la transparència, les coses clares, la diàfana realitat. Jo us he manifestat els meus dubtes (per l'experiència dels últims anys) a l'hora de treballar amb un equip de govern socialista al poble. Tanmateix, ara us demano sincerament que no sucumbiu a la tirada de pedra llençada amb mà furtiva. Vinga, que cal que, almenys, per internet, puguem prendre'ns un cafè irlandès o escocès o el que faci falta, amb calma, amb tranquil·litat. I si hi ha éssers que només viuen o només saben viure del ressentiment: que es quedin amb el seu ressentiment. La ferum embrutirà el poble, si tanquem les finestres. Obri'm les finestres i que entri aire fresc! (…)”


A tots i a totes gràcies pel vostre recolzament.

I a tu benvolgut/da anònim/a, referenciat/da en aquest article, a reveure i fins aviat!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Celebro que hagueu tornat!!

Anònim ha dit...

que feu cafès per aquí dieu al blog, el que podríeu fer és un ciber cafè pels joves, jo també celebro que fem país

Oscar ha dit...

també celebro que l'equip del blog hagi tornat amb energies renovades...

Anònim ha dit...

Felicitats per la reobertura del Blog.
Sempre he cregut que pot ser una eina molt interessant de participació i d’opinió.
La gent que ocupem càrrecs al nostre poble hem d’estar preparats per a rebre tota mena de crítiques i també crec que a vegades (quan són constructives), ens serveixen per a reflexionar i per a poder millorar la nostra manera d’actuar i d’aquesta manera fer el que ens sembla que és el millor per al nostre poble.
Ara bé, malgrat tot també he de reconèixer que quan venen des de l’anonimat i de gent que no dóna la cara també ha de fer molta ràbia.
Com què no tots pensem igual, estem en el nostre dret de criticar i d’opinar perquè estimem el poble i en volem el millor i és per aquest motiu que s’han d’acceptar tota mena de crítiques, però també s’ha de saber donar la cara.
Pere Bordell

Anònim ha dit...

si senyor mol ben dit.

Anònim ha dit...

Hola amics,

rebeu l'enhorabona més efusiva. Us felicito per la nova empenta, que no abaixi. I moltes gràcies per publicar el meu missatge anònim.
En els missatges anteriors us criticava algunes coses ple d'escepticisme (crec que és una característica genètica que, per sort o per desgràcia, tenim els de Lleida: però això és molt discutible, segurament). Tanmateix vaig oblidar una cosa que calia no haver oblidat: ser en un ajuntament de poble, de primer, i abans de res, és una feina que cal reconèixer, que cal aplaudir i que vol més dedicació de la que mai ningú us reconeixerà. Per això, en aquest nou camí del blog us envio una abraçada, molt de coratge i gens d'escepticisme. I sobretot, paciència!
Fins aviat,

moixpicant