diumenge, 15 de juliol del 2007

1ª NIT de CINEMA a la FRESCA amb Mr.BEAN


Cent cincuanta persones es van aplegar a la 1ª nit de cinema a la Fresca d'aquest estiu 2007. Vam esgotar previsions i cadires!

Va fer una nit esplèndida i fresca... Tot un èxit!

Moltes gràcies per la gran afluència, veïns i veïnes. Tothom, petits i grans, vam passar una vetllada de rialles i bon humor!

Tan les dimensions de la pantalla com la qualitat del sò les valorem força bé.

El proper diumenge 22 a les 22.00h podrem veure CERDOS SALVAJES i recordeu que tot i que s'anunciava Passeig Moragues la sessió de cinema tindrà lloc a la Plaça.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola

Felicitats per la idea aquest que heu tingut del cine a la fresca!!! Ha reactivat l'activitat del cinema al poble que feia tan temps que estava morta!!!
La setmana següent espero no faltar-hi!!! jejeje

XITOS

Anònim ha dit...

Tot i que no es a la noticia adient, indicar que, vist el dissabte, el vehicle del Oscar envain la vorera al davant de casa seva, Oscar crec que tot i les bones intencions per fer desapareixer les barreres arquitectoniques, (les quals comparteixo), no tindries que obstaculitzar el pas per la vorera, es de sentit comú, no creus?.

Oscar ha dit...

Tens tota la raó, crec que és de sentit comú també que ens ho diguis a la meva companya i esposa o a mi bis à bis, i no a travès del blog.
Pot ser carregàven o descarregàven coses, mal hàbit sens dubte.
Ah! per cert el cotxe no és meu, si bé és cert que de vegades el condueixo, gràcies per la teva preocupació per les barreres i encara més si ets una persona amb una discapacitat o problema de mobilitat.
Tenim molts de problemes a l'Avda Esport molt greus, limitació velocitat, pas de peatons zona esportiva, etc
Em sap greu!
Et convido que et fixis amb tots els detalls d'aquest tipus per tal de poder millorar entre tots de mica en mica.

Anònim ha dit...

jo també us felicito! Molt bona idea.

Anònim ha dit...

FELICITATS per aquesta bona idea. Crec que al poble fa falta fer coses així, i més a l'estiu que es te més ganes de sortir.
ENDAVANT!!!