dijous, 5 de juliol del 2007

Visita del futur President de la Diputació, Jaume Gilabert, a Castelldans.

(a la fotografia, començant per l'esquerra el President sortint de la Diputació i el futur President a la dreta, Jaume Gilabert)

La visita a quarts de dos del migdia d'avui s'ha perllongat pràcticament una hora en la què hem visitat les arcades, l'entorn del Museu del Pagès, la plaça de l'Esglèsia i passejat pel Passeig Moragues i el Carrer Francesc Macià. Finalment, hem fet un beure a la Plaça.

A la visita han acudit l'alcalde, un regidor de PM-PSC, els dos regidors de k07 i un regidor de CiU.

L'acte ha transcorregut amb normalitat i cordialitat, tot enraonant dels temes més capdalts i prioritaris pel nostre poble respecte de les responsabilitats al capdavant de la Delegació del Govern i de les atribucions i càrrec institucional que assumirà en breu.
Recordem que en Gilabert serà nomenat en breu President de la Diputació de Lleida.

S'ha parlat de la necessitat de fluïdesa en la comunicació entre administracions locals... Mas de Melons, de l'aigua que ens vindrà de l'embassament de l'Albagès així com del propi embassament, la carretera fins al Cogul i l'Albagès, barreres arquitectòniques a la Casa de la Vila, cobertura i serveis de telefonia i internet una assignatura pendent a Castelldans i a la comarca, Residència d'avis-Centre de Dia... entre d'altres temes.

Durant la visita ha estat present en tot moment el mitjà comarcal Som Garrigues.