divendres, 27 de juliol del 2007

CONSELL COMARCAL DE LES GARRIGUES, darrera hora. "In fine" ressenya i homenatge a uns nuvis que avui es casen!


Tot sembla indicar que els Consells Comarcals es constituirien el proper dissabte 11 d'agost. Els millors dels desitjos per l'equip que plega en la nova etapa que endeguen i força i empenta pels que prenguem el relleu, oi ?

Si no hi han sorpreses de darrera hora Castelldans podria tenir l'honor dos consellers, un podria ser de CiU i el que subscriu.

S'em va oferir la possibilitat de posseïr la titularitat d'alguna de les àrees de responsabilitat a l' Equip de Govern del Consell...

Ja veurem... Si un membre de K07 te la opció de representar Castelldans i a la Comarca en el sí d'aquest òrgan és gràcies al vostre recolzament... En aquells i aquelles gràcies per la vostra confiança en el nom de k07, en el nom dels membres de la Junta de Govern a l'Ajuntamenti regidors electes, en David i jo, i en el meu propi nom.

Una abraçada i bona nit. Avui faig matí o tard -segons se miri- en avançar feina doncs demà -vull dir avui- em toca un dia prou dur i ens en anem, a més a més, de Bodes!!! Sergi i MªCarme, MªCarme i Sergi... Que tingueu un dia i comenceu també una etapa encara més inoblidable. Per molts anys.

A reveure.