divendres, 13 de juliol del 2007

CASTELLDANS 2.0 -Projecte Castelldans Virtual


El Grup Municipal k07 ha promogut i junts amb PM-PSC , ambdues forces composen en coalició de progrés la JUNTA DE GOVERN LOCAL, han sol.licitat un subvenció de 3000 euros a l'AOC (Administració Oberta de Catalunya) per introduïr un mòdul tecnològic de "ciutat virtual", de tal forma que tothom qui vulgui podrà visitar el nostre poble a travès de la pantalla, promocionant així el turisme i el comerç del poble.

A més, s'afegiria una plataforma de subscripció Newsletter i de tecnologia SMS "push & pull" en el portal web www.castelldans.cat que té previst començar a caminar el proper setembre.

Aquest mòdul tecnològic permetrà enviar SMS d'alerta (talls de subministraments d'aigua, llum, etc) així com qualsevol altre tipus d'esdeveniment a tots els mòbils¨dels castelldanencs i castelldanenques. Els veïns i veïnes podran igualment informar o comunicar-se a travès de SMS amb l'Ajuntament així com a travès de l'E-mail i rebre en el seu PC el BIM -Butlletí d'Informació Municipal-.

Aconseguida la subvenció i un cop implementades les eines tecnològiques, Castelldans passarà a estar a la vanguarda pel que fa a les funionalitats i serveis municipals via telemàtica.
En el proper PLÈ s'informarà pertinent i detalladament. La inversió total del projecte suposa 4900 euros dels què 3000 estarien subvencionats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs me n'alegro força, perquè semblava que estàvem adormits.
A veure si en podrem gaudir aviat!

Tot plegat, ja tocava,no?

Anònim ha dit...

Em sembla una gran idea...
M'agrada com esteu portant tot el tema de la comunicació amb el poble!!!
Felicitats!!!

Anònim ha dit...

felicitats per la iniciativa. A veure si poc a poc es va modernitzant la comarca!

Anònim ha dit...

Tot i que crec que està prou bé, s'hauria de intentar fer una zona local de wifi. Primer per abaratir despeses, segon fora més pràctic un email que un sms (per la llargaria del text)i finalment per tenir un ajuntament uns veïns comunicats directament no hi ha color amb l'ordinador.
Josep Mª