divendres, 25 de maig del 2007

SPRINT FINAL

Estem assistint a un sprint final, un pèl petrificat (estilós però petrificat en definitiva) com el de la fotografia, de l'actual equip de govern en funcions des de fa aproximadament 10 dies, arreglant les coses de forma precipitada, de pressa i corrent.
La comunicació, com hem dit i no tornarem a insitir, doncs estem cansats de dir-ho en aquest blogspot i segurament us cansarem a vosaltres també, ha estat una assignatura pendent i el darrer dia de campanya, hores abans del míting per a la reelecció de la candidatura IC-PM (actual PSC en funcions) sense pràcticament canvi de persones on s'ha de parlar de programa, han aprofitat i han fet un programa-memòria.
Tot ho despatxen en 1 pàgina i mitja de contingut: memòria i programa... I es què les coses tan ràpides son de mail païr i sembla denotar escasa planificació i estratègia a mig i llarg termini.
Potser aquesta escasa planificació s'ha degut a la frenètica activitat licitadora d'obres i focalització de recursos en el Nou Plà Urbanísitic.
Esperem trobar punts en comú i capacitats de sinergia entre ambdós programes.
Constructivament, voldríem destacar que trobem en falta importantment la visió global de poble i perfil i personalitat cultural agro-rural que venim reclamant i de la què tant en vam parlar ahir nit i, sincerament, ens preocupa especialment.
Haurem d'esperar finalment al darrer acte que clourà la campanya en el nostre poble, el míting de la llista d'IC-PM.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Joel:
Vull el resum... que no penso anar als mitings aquestos que tampoc no tenen res a dir xk akestes llistes no s'ho curren...

castelldans 07am ha dit...

hem decidit avui no contestar a cap comentari fins demà a les 00.01, ara bé ja t'avancem que ens vam quedar realment totalment decebuts.
Parlem, abraçada!