divendres, 25 de maig del 2007

GRÀCIES NOVAMENT! Vosaltres ens heu donat l'impuls i l'energia.

Ens heu donat encara més impuls i l'energia necessària.
En la fase d'el.laboració del programa per tal d'intentar aplegar el màxim de punts de vista i sensibilitats: gràcies!
A tots els col.laboradors, a aquells a qui hem preguntat i ens han respost, a aquells a qui no hem preguntat i ens han aconsellat, a tothom en definitiva qui ha participat en qualsevol mesura i/o forma, dins de les seves possiblitats: gràcies!
També gràcies a aquells qui, encara que hagin, o ho practiquin el proper dissabte, reflexionat cinc minuts pensant en el model de poble on li agrada i li agradaria viure.
En aquells també que l'atrafagament només els hi ha donat temps per fer una ullada en el nostre programa: gràcies!...
Els ACTES DE CAMPANYA de la nostra candidatura, concretament 2 xerrades informatives més un "petit aperitiu" i la creació de la nostra eina de comunicació/divulgació principal, el nostre blogspot, un esforç en front la resta de candidatures que bé han valgut la pena en comptar amb la vostra assistència i interés, de tots i totes vosaltres, veïns i veïnes.
Les cuatre candidatures som simplement el canal, "els facilitadors" perque es defensin els interessos de poble, la seva personalitat agro-rural i l'estratègia i visió de serveis i equipaments per a les persones...
Els protagonistes sou vosaltres, tots els veïns, entre tots haurem de començar a escriure un futur immediat que compartirem plegats com a comunitat.
Creiem hem fet una campanya intensa i hem contribuït a crear un clima de reflexió i debat polític seriós i rigorós.
Sostenibilitat mediambiental integral, transparència de gestió, formació en el lleure i treball en equip els nostres principis inspiradors què com a candidatura independent (lluny de designis partidistes que miren més aviat per representacions en el Consell Comarcal i Diputació) i amb el vostre ajut traslladarem i impregnarem la vida i la gestió política del nostre poble.
Gràcies CASTELLDANS!