dijous, 17 de maig del 2007

Inaugurem el nostre blog Castelldans 07 am

Avui 17-5-2007 queda inaugurat aquest blog que esperem s'ompli d'idees, inquietuts, suggeriments etc

3 comentaris:

Eduard ha dit...

Núria, estàs feta una crack!

Anònim ha dit...

Felicitats Catelldans07 A.M. pel Bloc inaugurat, que aquest mitjà serveixi per explicar les vostres inquietuts i propostes, per recollir les sugerències, opinions i aportacions dels veïns. Anims.

Anònim ha dit...

hola i felicitats, per els vostres 2 scons en aquestes eleccions.
jo us he donat el vot, ja que crec en vosaltres,per diversos motius, que ara no explicaré.
des del meu humild punt de vista, crec que no haurieu de pactar amb psc, ja que mireu si estan malament que han perdut les eleccions..... m'explico:
fa 8 anys va guanyar psc, donat que ciu no tenia ni un trist programa i per això va guanyar psc i sinó recordo malament per uns 20 vots.
les anteriors eleccions va passar el mateix ciu sense un trist programa i aquest any tres quartes part del mateix..........
el cas és que, perquè hagi tornat a guanyar ciu, psc té que està molt i molt malament i que la gent estigui molt descontenta d'aquest partit.
penseu que si pacteu amb psc, gent com jo no estarà contenta amb la vostra decisió, i això influeix de cara a les pròximes eleccions.
heu de pensar què la majoria de vots que heu tret són de gent que eren del psc i parlan amb plata estan fins als coll.... del alcalde del poble "espero ex alcalde".
amb això us vull dir que aneu amb compte alhora de pactar amb psc, ja que ell tornaria a manar hi ha vosaltres us perjudicarà de cara a les pròximes eleccions, i persones com jo no us donaran el vot.
sort amb el pacte o no pacte amb ningú, però raoneu bé.
salutacions i altra vegada felicitats