dijous, 31 de maig del 2007

JA TENIM 1000 VISITES !!!

Fa exactament 15 dies que vam obrir aquesta web amb molta i.lusió i en tant poc temps ja hem rebut 1000 visites; estem contents que us hem de dir !!! sembla que funciona prou bé com a eina de treball i comunicació.
Nosaltres per la nostra part farem el possible perquè segueixi funcionant amb el mateix to cordial, positiu i creatiu; esperem que els veïns de Castelldans ens hi ajudeu.
Moltes gràcies pel vostre interés.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Deu ni do!!! El que passa es que la gent hauria d'aportar una mica més, ni que fos una mica d'anims o de crítica... Però la majoria de gent que entra no hi diu ni piu!!!

XITOS

Anònim ha dit...

oscar: estàs millor? cuida't :)

Anònim ha dit...

piu

Anònim ha dit...

Com van les negociacions ?

Anònim ha dit...

molt bo el del piu, eh!!! Te una chispa...

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per tot el que heu fet i aconseguit en pocs dies. Amb tant bon començament sembla ser que la cosa no pot fallar. Crec que la gent del poble, i sobretot la jove, tenia gan es de que es fes algo diferent. Tot aixó només pot dur avantatges: més participació, més informació, més transparència,més interés,... Ho hem vist molt aviat, el 27M; i si seguiu així segur que us haurem de tornar a felicitar. Fins aviat i endavant!!!

Anònim ha dit...

1000 visites ja??? Està clar que com a mínim heu creat expectació... a la gent li agrada saber que s'hi cou per aquí!
Apa bona nit!!!

Anònim ha dit...

cogueu el que cogueu falta més xixa, amb qui carai pactareu nans... brassades!!!

Anònim ha dit...

Hola col.laboradors,

estem en contacte amb CIU i PSC, com comprendreu el nostre paper ara no és fàcil, el fet d'haver d'escollir ens posa en una tesitura força complicada, només recordar una vegada més que tindrà el nostre favor aquell que més punts accepti del nostre programa electoral (tinguent en compte es clar el que ens trobarem dins de l'Ajuntament quan hi arribarem)

Anònim ha dit...

com va la cosa??