dissabte, 19 de maig del 2007

GRÀCIES A TOTS!!


Volem agraïr-vos a tots, la vostra assistencia a la 1a. xerrada informativa que va tenir lloc ahir divendres, i us animem a assistir a la propera que serà el dijous dia 24 a les 21 h. aproximadament.
També volem que ens sumem molts mes castelldanencs i castelldanenques el dijous, i compartim una estona força agradable, sempre, això si, amb el mateix to cordial que ens caracteritza a tots els veïns i veïnes del nostre poble.
Esperem i volem, treballar molt pel nostre poble, Castelldans.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

A la vostra xerrada d'ahir, vareu dir que no als partits polítics, però es podria considerar una tendencia d'esquerres al vostre ideari ? i si es així que pasarà amb els pactes que segurament hi seràn.?

castelldans 07am ha dit...

ESQUERRA-CENTRE-DRETA?!
Aquesta divisió cada cop més està en CRISI, creiem, oi? els temps canvien, amb la globalització competidora molts conceptes del segle passat han entrat en crisi (recordem que l'etimologia de crisi no significa pas un procés negatiu, ans al contrari, significa CANVI), per tant, moment idoni per a reconstruir, millorar i transformar les nostres pròpies comunitats a nivell local.
En la mesura de què ens preocupem principalment per incrementar el benestar social, cultural i econòmic del nostre poble, el nostre espai vital immediat, tot això de forma permeable a la multiculturalitat, farem també gran el nostre país.
Les nostres PRIORITATS estan a la Declaració de principis que precedeix el nostre programa, simplificades en 4 punts que mai podrem contradir ja sigui en la nostra acció de govern o oposició, en tot cas.
Pactes de govern estables? En principi, NO. Pactar amb les forces que han ocupat l'ajuntament durant més de 20 anys i que no son capaces de fer el programa electoral que es mereix el nostre poble?? El nostre poble es mereix a tothom que s'hi vulgui sumar per treballar NOMÉS per Castelldans no per a que serveixi de plataforma per a interessos partidistes al servei de les maquinàries dels PARTITS.
SEREM DECISIUS, ESTEM CONVENÇUTS! això vol dir que en cas de què esdevingués ingovernable el nostre Ajuntament, ja sigui pel repartiment de forces després de les eleccions i/o possibilitats de pactes programàtics dins del consitori... Tanmateix la situació pel desenvolupament del nostre poble resultés del tot negativa i perjudicial, ens reuniríem amb el poble en acte públic i assembleari i explicaríem la decisió de pacte considerada més idònia i beneficiosa en termes d'objectivitat i ecuanimitat per a la nostra comunitat i la seva evolució a curt, mig i llarg termini.
Gràcies per tan aparentment senzilla però brillant pregunta, si et consideres respost fantàstic, sinó cap problema, intentarem aclarir-te qualsevol dubte.
p.s. A dia d'avui només hi ha un programa molt seriós en el nostre debat electoral municipal, el nostre (així ho creiem) i un altre mig seriós a la taula (el de CiU, del que ens esperàvem més la veritat!) sense comentaris per les candidatures que encara no han presentat a hores d'ara el seu programa (Com parlar de pactes sobre programa si de moment no en tenen, encara resten uns dies).
Attent., Castelldans O7 am. (K07)

Anònim ha dit...

Felicitats pel vostre bloc electoral. És una magnífica idea i una demostració que es

Anònim ha dit...

Felicitats pel vostre bloc electoral. És una magnífica idea i una demostració que esteu al dia pel que a fa a les noves tecnologies de la informació i la comunicació. També està molt bé que, a diferència del que passa amb molts blocs electorals, el vostre permeti comentaris i que els respongueu.

Anònim ha dit...

En primer lloc us voldria felicitar per la excel•lent idea de crear un BLOG i poder d’aquesta manera expressar el que pensem del nostre poble i opinar del tema d’actualitat que són les eleccions
Per tant voldria aprofitar l’avinentesa per donar la meva humil opinió i espero que el que diré no molesti a ningú ja què aquesta no és la meva intenció
Per començar voldria felicitar a totes les persones que formeu part de les diferents llistes o candidatures per la vostra valentia i les vostres ganes d’estar al servei del nostre poble. La oferta de diferents tendències i idees no crec que sigui cap cosa negativa. Tot al contrari ens enriqueix culturalment i ens dona vida.
El ser a una llista vol dir comprometre’s amb el poble i defensar-lo a partir d’unes determinades maneres de pensar amb respecte i tolerància vers els demés. Per tant el poble us ha d’estar agraït pel vostre interès que tots teniu a partir de les vostres idees i creences de buscar el millor per la nostra terra
També crec que tothom hi té cabuda: els més vells poden transmetre la seva experiència, veterania i saviesa. Els més joves poden aportar l’estar al dia amb totes les noves tecnologies i la seva il•lusió de fer un futur millor
Totes les idees són vàlides i respectables i som els ciutadans de Castelldans els qui hem de decidir quines són les que més ens agraden i les que creiem que són les millors.

ENDAVANT CASTELLDANS

Pd. Espero que avui es converteixi en un dia històric per al nostre poble i s’aconsegueixi l’ascens a 1ª Regional

castelldans 07am ha dit...

Josep Mª, gracies per les teves paraules i esperem tenir molta feina a contestar-vos a tots.
Ens veiem.
Castelldans07am

castelldans 07am ha dit...

Pere, primer que tot moltes felicitats a tots per l'ascens tan esperat i desitjat, amunt la Unió Esportiva Castelldans!!
Un cop mes,felicitem-nos tots plegats, com molt bé dius tu, per la festa democràtica que està vivint el nostre poble.
El nou Consistori configurat desprès del 27-M, haurà d'assumir el repte que suposa aquesta gran fita esportiva.