dimarts, 22 de maig del 2007

DARRERA SETMANA DE CAMPANYA !!!


Des d'avui dimarts i fins divendres les candidatures que es presenten davant l'important esdeveniment democràtic que representa, tant per al nostre poble com per a molts d'altres, el proper diumenge 27M afronten la recta final.
Per primer cop en la història electoral tenim 5 jornades de míting, i el PP s'estrena el dimecres, els ex PSC, actual PM els hi toca tancar la campanya. Avui li toca el torn als de CiU.
Nosaltres farem en total 2 , el passat divendres 18 vam fer la primera, junt amb la que tenim programada per aquest dijous 24/05, serà un xerrada informativa diferent a la del passat divendres més informal, més participativa i més festiva.
Ens oferirem a respondre tot allò que més preocupi als castelldanencs i castelldanenques més d'aprop. El nostre principal objectiu, sumant-nos-hi tots, seria extreure, junt amb el que hem dissenyat en el programa, extreure entre tots i totes quina és la personalitat, el perfil de poble que majoritàriament tots volem per tal d'establir les bases acuradament en el curt, mig i llarg termini, per tal d' enfocar i estructurar doncs el nostre creixement com a comunitat.
Evidentment, tot seguit, un petit aperitiu, no ens vindrà gens malament en aquelles hores, per a tots i totes els/les assistents amb música per totes les edats del Bep de la Torra, moment en el que podrem ballar i fer petar la xerrada.
Us esperem! Gràcies a tots i totes. Comencem a les 21.00h, us convidem a que feu cap tan aviat com podeu, si més no per compartir una cervesa o un refresc i un pica-pica!
Salut i força Castelldans!