dimecres, 23 de maig del 2007

LA COSA PÚBLICA: COMUNICACIÓ i COMPROMÍS



Celebrem assabentar-nos del paper de l'oposició 3 dies abans de les eleccions, més val tard que mai! Altrament, ens sorpren més que l'Equip de Govern del PSC segueixi pitjor exemple, ni memòria d'activitats, ni programa, míting el darrer dia a darrera hora per no trencar el costum.
Ja era hora senyors/es regidors/es de què passessiu balanç, encara que fos per simple estètica i mínim respecte i consideració als veïns i veïnes de Castelldans.
Dins la seva empresa, la cooperativa, la família, oi que no posem mai en dubte les aventatges de la comunicació i el diàleg? I sí aquests aspectes i tarannà son tan vitals per a l'èxit, per un bon funcionament aliniat...
Com és doncs que la nostra Administració més propera, el nostre Ajuntament, i la oposició no vetlla per estar a l'aguaït, no ens informa acuradament ni ens fa partíceps de les decisions (consultes al poble, adreçar-se en aquelles persones més enteses, més afectades, etc) de les mesures que comprometen generacions presents i futures.
S'HA PRESENTAT UN NOU PLÀ URBANÍSTIC: GOVERN i OPOSICIÓ fent-se l'orni!
OBRES A L'ESCOLA: GOVERN i OPOSICIÓ fent-se l'orni!
ZONA ZEPA, PISTA D'ESTIU: qui vulgui conéixer o tenir dades, busca-les!
CADA QUATRE ANYS ENS HEM D'ASSABENTAR DEL QUE PASSA ALS PLENS?
Srs. de CiU i PSC , us preguem que més enllà del 2007, no espereu 4 anys a explicar les coses doncs ens esteu administrant a més de confiar-vos l'estratègia de creixement i desenvolupament del poble.
Demanem també i així ho practicarem un debat pacífic sense crispaments i amb gran dòsi d'argumentació, reflexió, raonament i fonamentació en aquelles qüestions que pel poble demanem un gran exercici de responsabilitat, p.e.: pista d'estiu, plà urbanístic, polígon...
Tan d'esforç suposa crear un butlletí d'informació municipal i repartir-ho per les bústies i penjar la informació a internet, creiem que son simplement ganes i GOVERN i OPOSICIÓ fent-se l'orni!
Informació objectiva i no sesgada, abandanonant la política de pati d'escola. Ens ho mereixem tots i totes!
Hem de canviar els mètodes doncs la comunicació és tan vital per una comunitat pròspera, socialment justa i compromesa, tal com la llum del sol ho és pels animals i les plantes, ni més ni menys.
GOVERN i OPOSICIÓ no podeu continuar amb la mateixa tònica que veniu aplicant des de fa vint anys.
Incentivem i promovem doncs el diàleg i la comunicació constructiva i SUMADORA tant en sentit descendent (Ajuntament -> associacionsveïns i veïns/veïnes) com en sentit ascendent (Veïns/veïnes i associacions ->Ajuntament), ens beneficiarem social, cultural i econòmicament tots i totes.
El compromís amb "la cosa pública" ens obliga a la curta distància i a la proximitat: les decisions del poble han de valorar-se i contrastar-se, enriquir-se de totes les sensibilitats no discriminant ningú mai... Així TOTS SUMEM! TOTS FEM CASTELLDANS!
Per CASTELLDANS SUMA'T-HI, comptem amb tu perque la teva ajuda és vital.