dimarts, 29 de maig del 2007

BORGES: LA CAPITAL ALLUNYADA!


Veïns i veïnes resulta prou evident que la distància que ens separa de les Borges és massa gran. Petits i adults, ho tenim tots força complicat per a traslladar-nos a la capital de les Garrigues.

Tant és així què ni els alumnes en edat escolar que trien un altre centre, els alumnes què imparteixen Cicles Formatius, Batxillerat o ara bé, tothom que ja sigui per temes de tràmits amb les administracions, salut o oci depenen totalment de la pròpia disponibilitat d'un vehicle propi, més la disponibilitat d'una persona amb carnet que ens acompanyi.
Atès el pes específic de Castelldans, com a capital, que nosaltres, aprofitant la oportunitat, reivindiquem de les Garrigues Baixes, hauria de disposar d'una línia regular amb les Borges per tal de millorar i afavorir la lliure mobilitat comarcal de les persones.
Només s'en salven els nostres alumnes d' ESO (en ser aquest ensenyament fóra vila, comprenent les edats des dels 12 als 16 anys obligatòria)

Els joves i els grans tenim poca possibilitat de fer comarca sinó salvem aquest greuje.

Ens hem de posar a treballar immediatament tots plegats per tal de salvar aquesta terrible distància tan petita i tan gran alhora que faria del nostre poble un municipi ben integrat a la comarca, ben comunicat i equilibrat pel que fa a les línies de comunicació i transports públiques.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, sóc l'Eduard.

L'altre dia vaig llegir al diari que ja s'han aprovat dues noves línies de bus a Les Garrigues. L'una va de la Pobla de Cèrvoles a Borges, i no sé per on més.

L'altra seria la de Borges a Castelldans.

El que no sé és per quan s'iniciaria el servei.

Per cert, què en penseu del lloc i condicions de la parada de bus al poble?

Núria ha dit...

A l'apartat de notícies del nostre blog surt la notícia que va sortir a la Manyana sobre la línia Castelldans-Borges Blanques