dimecres, 23 de maig del 2007

LOCAL JOVES PSC(?)-CIU-PP(?) versus INVERSIÓ en FORMACIÓ INFANTIL i JUVENIL


El primer local cedit pel govern de CiU per els joves va acabar en cendres. El del PSC "¿andeandará?". El del PP, tu l'has vist? ni el veuràs!
Creiem què el nostre projecte està ben madurat, aplicant simplement quelcom molt català: EL SENY.
Per tal de dur a terme aquesta transformació en l'entramat social de Castelldans volem que persones i entitats preparades ens facin un estudi antropològic i sociològic per tal d'extreure una anàl.lisi, tot fent UN VEURE DE LA SITUACIÓ, UN JUTJAR I UN ACTUAR FINAL.

CREIEM QUE AQUEST TREBALL L'HAURIA DE PORTAR A TERME LA UNIVERSITAT DE LLEIDA (demanant col.laboració a la Fundació la Caixa), la qual després dels diagnòstics pertinents ens oferirà les eines perquè reeixim en aquesta nostra aposta pel canvi en el present, en vistes a un futur més amable i engrescador. La resta de propostes, Espai Jove, Centre Cívic d'associacions, Grup de Monitors, activitats, etc que proposem en el programa quedaran supeditades en el fil conductor d'aquest estudi per tal de tenir una garantia d'èxit. Només aleshores començarem a invertir temps i diners. SOBRETOT TEMPS i DINERS PELS NOSTRES INFANTS I JOVES. Quants anys? La feina ben feta costa anys... Els sociòlegs i pedagogs en diuen què tota una vida ...! Castelldans es mereix aquest i tots els esforços.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Excel.lent idea, el jovent no en té prou amb un local on aparcar-lo, necessita una base, unes idees i les eines per poder formar-se i desenvolupar-se, en definitiva creixer....

castelldans 07am ha dit...

Gràcies pel teu comentari veí/na, ciutadà/na, fe les coses bé, anàlisi, anàlisi i anàlisi abans de fer les coses, els diners públics s'han de fer anar amb doble responsabilitat i amb visió de futur.
Ja n'hi ha prou de fer mercat i frivolitat amb el què realment necessita el jovent, mirem per quin país volem pels nostres joves però també per quins joves deixem en el nostre poble.