dimarts, 29 de maig del 2007

APLICAR EL SENY i INTERPRETAR ELS RESULTATS


Hem de prioritzar el benefici immediat del poble, parlant de coses i fets concrets, sabent interpretar i llegir acuradament el que els electors han volgut dir amb els resultats del 27M.

Volem un canvi? Creiem que decididament s'ha dit que sí! Hem d'estudiar les possibilitats i tenim el paper que ens heu atorgat: serem el filtre per al canvi davant de 2 grups que porten aproximadament 16 anys a l'Ajuntament en solitari i sense cultura del pacte.

Per primer cop les majories absolutes no existeixen i si es donen puntualment serà sempre "amb contrast" i no de forma incondicional.
Tanmateix, cas d'observar-ne actituds que tornin a endarrerir o frenar, obstruïr, desenfocar el correcte funcionament del nostre consistori quant a visió de poble socialment just, amb bons serveis i confortable per a totes les generacions, tindríem en les nostres mans un canvi de majories simples... Tenim molt de joc!
Per tant, la solució sembla evident: a governar des de i per al poble amb diàleg i debat polític. SENY, VIABILITAT i RESPONSABILITAT i VISIÓ DE FUTUR!

Comencen les aproximacions, el debat, les estratègies i l'estudi de les sinèrgies entre candidatures. sinèrgies i resultats que han de ser palpables i enriquidors pel poble en base a la nostra promesa electoral:

TENIM UNES PRIORITATS INNEGOCIABLES, COM A MODEL i VISIÓ DE POBLE.
CiU i IC-PM ja ens han cridat a primeres converses per a debatre sobre programes i d'aquells temes o aspectes més urgents i directes a gestionar.

Tranquils castelldanencs i castelldaneques, és el missatge que volem, vull també jo directament fer-vos arribar, doncs tant pel que fa a l'evolució d'aquestes prioritats, de l'evolució de les mateixes, reflexions, debat i comunicació sobre programa i decisions, ho portarem a terme davant de notari taquígraf i us ho argumentarem mitjançant un acte públic a la LLAR DEL PRODUCTOR. No ho dubteu! Gràcies a tots i totes.

Amb el seny que us mereixeu i què de be segur es mereix el Castelldans del futur per afrontar el futur farem política per a tothom, per als que ens han votat i pels qui no. Paraula d' equip!

Una abraçada!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que es faci el millor pel poble, i el millor pel poble crec que no seria de cap manera un partit que es dediqui a criticar de manera indisciplinada el que s'ha estat fent fins ara, amb aixó l'unic que es pot produir es la divisió del poble com ha estat passant als pobles veïns del cogul o l'albagés... Hauriem de ser tots una mica conscients del que es ser d'un poble petit i fer el millor per TOTHOM!!!

Anònim ha dit...

Crec que Castelldans no ha tingut mai res a veure ni tindrà en el futur a veure amb els casos del Cogul o l'Albagès, dit sia amb carinyo per ambdues poblacions veïnes i germanes de comarca. Crec que la població és prou intel.ligent com per separar la política de les personals. Pel que fa als partits no crec tampoc que criticar sigui la solució i que crec que de vegades des d'on més es critica és des de l'anonimat que dona molts cops parlar tot fent un beure al bar, això de vegades fa més mal que bé...

Anònim ha dit...

Ara es l'hora d'agafar responsabilitats, no serveix quedar-se amb una postura de veure-les venir, ENDEVANT VALENTS.

Anònim ha dit...

A veure el seny que tindreu ara a l'hora de pactar.
RAMON

Anònim ha dit...

Crec que el de criticar en forma indisciplinada no es aixi, sençillament s'ha criticat el mal fet del actual consistori i la prepotencia durant els ultims 4 anys.

Núria ha dit...

No creiem que criticant se solucioni res, el que està fet fet està i segurament que al seu moment es va fer amb bones intencions; cal mirar endanvant, millorar sempre i quan sigui possible, rehabilitar quan faci falta i ampliar el que se'ns quedi petit u obsolet.

El nostre desig i la nostra visió de poble és un Castelldans unit, participatiu i entusiasmat que lluita pel bé comú.

Anònim ha dit...

Mireu tot el temps que heu empleat en aquest tema. Rèplica, contra , etc; compteu-lo i penseu en tot el que hauríeu pogut fer amb aquest temps de forma creativa.
Si us sembla bé, apliqueu aquesta petita reflexió com a un principi.

Anònim ha dit...

TENS TOTA LA RAO DEL MON !!!!!

Anònim ha dit...

Soc l'ÒskR:
ok! Els comentaris que volgueu, faltaria més, ara bé, m'agradaria per clarficar algun dels primers de comentaris d'aquest apartat que en aquest blog no es critica a ningú, ni ho hem fet durant la nostra campanya ho hem fet ni el meu equip ni jo.

Respecte de les rèpliques i contrarèpliques, etc. A banda de tenir tota la raó del mon de què millor el temps aprofitar-lo creaticament, només dir-vos que en un blogspot com ara del tipus nostre el que hi han son articles i comentaris no rèpliques penso jo!

De totes formes´crec que seria bó el.liminar els xats inesgotables per fer més productiu el temps per a tothom, sense que això limiti la llibertat i les eines d'aquest blog doncs és cadascú qui decideix quan i com consideri lliurement utilitzarles mentre mantinguem la correcció com fins ara fem i farem.

Au! A10 si au!

Anònim ha dit...

Voldria preguntar si no coincidir amb les opinions, criteris, parers, conceptes i, actuaciones del Sr. Alcalde, es crispar el poble.

Anònim ha dit...

La meva humil resposta / opinió:
No ho crec pas, DISCREPAR no es CRISPAR, les crítiques o discrepàncies sempre que siguin en base a fets concrets i amb ànim constructiu SON SEMPRE POSSITIVES (i quantes més millor, penso jo!), només quan es destrueix sense fets concrets o sense argumentació, en base a intuicions o estats d'ànim enten que es crispa, ÉS LA MEVA SINCERA OPINIÓ!

Soc l'ÒskR dw!