dimecres, 23 de maig del 2007

PISTA D'ESTIU? POLISPORTIU? LOCAL JOVE? PISTA D'HIVERN?



QUIN MODEL DE SERVEIS VOLEM PER AL POBLE?

PISTA D'ESTIU:
FUTUR CENTRE GERIÀTRIC de TITULARITAT PÚBLICA amb jardins per a les visites i esbarjo, amb possibilitats reals d'ampliació del CENTRE DE DIA, cas de ser necessari.

PISTA D'HIVERN:
FUTUR CENTRE CÍVIC, per a les associacions del nostre municipi amb sales polivalents anexes a la BIBLIOTECA, POSSIBILITAT D'HABILITAR-NE DOS PLANTES doncs el sostre és molt alt.

NOU POLIESPORTIU:
ES FARÀ SOBRE L'ACTUAL PISTA POLISPORTIVA, per tal de DIGNIFICAR LES INSTAL.LACIONS DEL CAMP DE FUTBOL (zona graderies, bar, w.c., vestidors, etc.) i PISCINES, ideal per aparcament (pensem que la zona poliesportiva ja no son els afores del poble, zona en expansió).
No podem fer un polisportiu al costat del Centre de Dia, perquè creiem que és poc adequat i fa incompatibles 2 possibilitats:
1.- ampliació del mateix Centre de Dia
2.-acoblament d'una RESIDENCIA GERIÀTRICA ANEXA.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Joel:
mol maca la web

Anònim ha dit...

Si ocupem totes les sales de festa que tenim (pista d'estiu i d'hivern)tal com exposeu,com penseu organitzar els balls de la festa major, pasqüa, nadal etc i també mantenir o potenciar la sala de cinema del poble, de manera que per aconseguir una serie de coses no en se'n perdin unes altres?

castelldans 07am ha dit...

Gràcies Joel, t'esperem avui al míting i Festa de Fi de Campanya.
Ah! per cert, ela demostració de Funky que ens vàreu regalar a la Llar del Productor va estar inconmesurable.
Enhorabona!

castelldans 07am ha dit...

No en perdem de sales company/a en guanyem, canvi significa oportunitat i la nostra visió de poble és clara:
guanyar un Centre Cívic i, com no, no treure'n de serveis sinó què afegir-ne de més.
Guanyem un polisportiu/sala polivalent (cine, concerts, balls, festes populars) a l'actual pista polisportiva i creiem que tenim prou visió de poble:
no pista polivalent/poliesportiva al mig del poble, si de cas un Centre Cívic amb sales polivalents més petites i seu per a les associacions del poble, just al costat de la Biblioteca.
Volem preveure amb les obres que es volien fer a l'actual pista d'estiu guardar-nos espai que no ens passi el mateix que ens ha passat ja amb la Guarderia: ens falta espai i fa 2 anys que s'ha inaugurat, a més tenim els contactes a la Generalitat que ens indiquen que és ARA QUAN CASTELLDANS POT APOSTAR PER LA RESIDÈNCIA, no després, no perdem aquesta oportunitat.
Moltes gràcies pel teu comentari! A la teva disposició!