divendres, 25 de maig del 2007

CAMPANYA CONSTRUCTIVA, PLENA DE COMPROMISOS! "VOTA K07"


Única i exclussivament VOLEM TREBALLAR MOTIVATS PER CASTELLDANS: perque hi viuen els nostres amics, els nostres veïns, els nostres fills, els nostres pares i mares, els nostres padrins i padrines i perque hi vivim nosaltres mateixos.

És en aquest sentit que venim treballant en el programa i en la candidatura i així continuarem treballant, amb la il.lusió de dedicació a la comunitat per tal de defensar un projecte i una causa justa.
Sense aspiracions ni a carreres polítiques ni a pressions partidistes per a les quotes a cobrir en Consells Comarcals o Diputació, la nostra lluita està ben clara i és ben senzilla, treballar i treballar des del poble per al poble.
SEMPRE HEM ACTUAT I ACTUAREM:
1.-Creiem que els vots es guanyen en les urnes respectant escrupulosament el joc net i els regles del lliure joc democràtic.
2.-Convençuts de què la campanya electoral s'ha de portar a terme durant quatre anys i no 3, 4 ó 15 dies, no perdent mai el contacte i la predisposició amb tots els veïns i veïnes sense excepció, promovent el diàleg i l'escolta activa de tots els problemes i inquietuds.
3.-Com hem fet i farem arribar el missatge i el projecte de la nostra, la vostra, candidatura a tots el veïns? fent tots el mítings que convinguin tal i com hem fet, potenciant l'ús d'altres eines d'intercomunicació Ajuntament - veí / veí - Ajuntament, còmodes, àgils i econòmiques, fent-vos arribar una revista-butlletí municipal semestralment i impulsant la comunicació en intensitat i qualitat, a travès de CONSELLS CONSULTIUS DE CIUTADANS EXPERTS o CONEIXEDORS D'UN ÀREA CONCRETA (CAÇA, ESPORT, VELLESA, URBANISME, PROMOCIÓ TURÍSTICA) i la disponibilitat de tot el nostre equip humà.
3.-Compromisos sobre les decisions VITALS pel poble per escrit i raonats davant el poble en acte públic.
4.-Desenvolupar i desplegar el nostre programa, la nostra filosofia sense excepcions (PROGRAMA=COMPROMÍS) ja sigui en solitari o buscant l'acord amb altres forces polítiques.
5.-Entenent que tot el contingut en el nostre programa i altres compromisos que també hem reflexat en aquest blogspot, tanmateix proposta escrita significa obligació amb els nostres electors.

El DIUMENGE 27 de MAIG us DEMANEM el VOSTRE VOT !

SUMA'T-HI, VOTAN'S !

Exerceix el teu dret a VOTAR, per a que la jornada electoral sigui realment una festa de la democràcia !

Et convidem a ser el protagonista del canvi ! Per Castelldans !

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé com us anirà, espero que força bé, però a la ciber-urna segur que ja heu guanyat, perquè el blog és guapíssim i es nota que l'heu treballat amb molta imaginació i sentit comú. Una abraçada

Anònim ha dit...

Las últimas noticias sobre Ciutadans:

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

La Infinita Corrupción contada desde dentro. No te Pierdas el magnífico culebrón creado por un narcisita llamado Albert Rivera:

EL BLOG DEL CIUDADANO UBÚ.

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

El Blog del Ciudadano Ubú