divendres, 14 de setembre del 2007

SOPAR POPULAR A LA FRESCA "COMIAT DE L'ESTIU". LUDIC CARNET. ARA ÉS L'HORA DE FER BALANÇ DEL PRIMER TRIMESTRE DE K07


Amb coques de recapte i amb fruita dolça, amb dieta mediterrània, s'acomiadarà el poble de l'estiu a la Plaça Catalunya. El sopar serà el diumenge 16, passat demà. La venda de tiquets (preu del sopar: 1 euro) se farà durant el dia d'avui a l'Ajuntament i el mateix dia a partir de les vuit de la tarda, en acabar del cinema.

Segons ens informa la Regidoria de Cultura i el Grup Municipal K07, en endavant totes les activitats se centralitzaran a la Llar del Productor.

Ens manquen dos altaveus nous i una connexió de só a l'escenari per acabar d'implantar el nou sistema de sonorització de la pista d'hivern. La inversió final s'aproxima als 7000 euros, deixant però el nostre cinema al mateix nivell que, per exemple, qualsevol Sala Multicine de Lleida (per igualar-ne el sò absolutament, només ens caldria fer una inversió en més altaveus, doncs ja disposem de tota la resta d'equipament, de moment però, incrementar més la inversió resulta totalment prescindible).

Les estrenes seleccionades pel Circuit Intercomarcal de Cinema estaran orientativament un mes i mig en arribar al nostre cinema.

Us animem a sumar-vos al LUDIC carnet familiar o individual (entre 12 i 20 euros mensuals) doncs fent un minúscul esforç (el mateix cost que un dia de cine per una familia de quatre membres a Lleida: 5 euros l'entrada individual) tindreu en breu multitud de interessants serveis que s'aniran ampliant gradualment. L'Ajuntament prepara en aquests instants una campanya promocional del concepte de "LUDIC carnet municipal".

Respecte del 1er trimestre de K07 a l'Ajuntament, en els propers dies es durem a terme una reunió-assemblea de grup per tal d'analitzar, endreçar desviacions programàtiques, en el seu cas, i , com no, entendre si revalidem des de K07 la confiança sense cap objecció com a grup en el projecte de coalició amb PM-PSC. Evidentment, les perspectives possitives hi pesen més que les negatives en aquest primer balanç però, essent rigorós, s'ha d'analitzar profunda i contundenment la marxa del nostre govern com a equip.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bones... això del carnet Lúdic, per a què? Quins serveis inclou o ha d'incloure aquest carnet?
Gràcies