dilluns, 17 de setembre del 2007

COMISSIÓ DE CULTURA I ÀREA DE FESTES DE CASTELLDANS



REGIDOR DE CULTURA: OSCAR P. HERNÀNDEZ ANDRADE


SECRETARI: EDUARD BATLLE POMAR


VOCALS:
DIEGO MORGANTI LÒPEZ
ENNA CAMÚS MIQUEL
MARTA PALAU ALBÀ


COL.LABORADORS:
IOLANDA GÒMEZ
DANIEL GROS
SUSANA ANGLADA
LIDIA GARSABALL
JOEL RAMIS


CONVIDATS:
TEIXIT SOCIAL I ASSOCIATIU DE CASTELLDANS



CARTA ENVIADA DES DE LA REGIDURIA DE CULTURA

Att. De Sr/a President/a, Portaveu,

Associació – Entitat
U.E. CASTELLDANS, CLUB de BITLLES, de JUBILATS L’ESBARJO, AMPA CEIP TIMORELL, AMPA PLOUiFASOL, de DONES L’ESPLENDOR, GRUP SOLIDARI, CORAL L’OLIVERA, de JOVES LO PORTAL, COOP. CASTELLFRUIT, COOP. SANT FORTUNAT, CAIXA RURAL, GRUP MUNICIPAL CIU, GRUP MUNICIPAL PSC.

Amb la present us fem arribar el Programa de Festa Major el.laborat per l’Àrea de Festes de la Comissió de Cultura Municipal, alhora què us convidem a difondre el contingut del mateix.

És la ferma voluntat d’aquesta Regidoria de Cultura el fer de la nostra cultura quelcom participatiu, plural i ciutadà, amb lo qual es fa palès que el nostre teixit social i associatiu representat per vosaltres , les entitats locals, protagonistes de la manifestació ciutadana dels castelldanencs i castelldanenques de totes les edats.

Tant és així, que en breu se us convidarà a formar part de la Comissió de Cultura Municipal.

Els primers i grans reptes d’aquesta Comissió serà unificar de forma plural una estrategia cultural de poble, intensificar la participació i representació ciudadana, sentar les Bases una Comissió de Cultura estable en el temps i independent del color polític de l’Ajuntament de torn i com a punt més urgent i específic: iniciar moviments per consolidar la seu d’un Centre Cívic o Hotel d’Entitats.

Us demanem, a més, si ens ho permeteu:

- Col.laboració en la crida a la màxima participació ciutadana en els concursos programats, així com en esdeveniments puntuals, durant la Festa Major: Balconada Engalanada, Hª a travès del Futbol, Pintura Ràpida, Fotografia Digital, la Butifarra, la Bicicletada Ecològica Familiar, la Garrigo-Olimpíada.

- Que un membre de la vostra respectiva Associació / Entitat a constituïr un Jurat “ad hoc” per decidir entre tots i totes guanyadors dels Concursos de Pintura Ràpida, Orelletes i de Fotografia Digital, durant el matí de diumenge dia 9/09 de 2007.
- Que gaudiu feliçment de la Festa Major

Ens agradaria comptar amb la presència d’un representant de les vostres respectives Entitats en el tribunal creat “ad hoc” dels concursos esmentats, encara què 1ª edició, tenen la clara vocació i intenció de perllongar-se fructíferament en el temps amb un carácter obert a tota la comarca i convidar-vos a participar activa i plenament en la vostra, la nostra, les Festes Patronals Castelldans 2007.

Castelldans, agost 2007.

Attent. Signa
Óscar P. Hernàndez Andrade
Tinent d’Alcalde i Regidor de Cultura, per servir-vos.


Com sempre, ESPEREM BON ROTLLO, una abraçada!!
Gràcies a tothom per la participació massiva, el vostre suport i el gran exemple cívic de convivència, pau i germanor que ens heu transmes durant tota la festa major i dia a dia en aquest blog, el vostre.