divendres, 31 d’agost del 2007

Aclariments DARRERA HORA!


Àrea de Festes de la Comissió de Cultura

1.-La Passejada infantil en someres serà el dia 5, dimecres, a les 18.00h al Passeig Moragues. El Passeig / Cursa per adults serà després del Ball de Nit de l'orquestra Blanes, la nit de dimecres a dijous, a l'esplanada lateral de la Carpa del Poliesportiu NO al Camp de Futbol com s'estava especulant.

2.-L'Ajuntament posa de manifest que només un dels 3 bars que organitzaran discomòbil durant la Festa Major ha sol.licitat permís, el BAR CRISTINA-CAFÈ EUROPA per lo què es reserva el dret de interrupció o cancel.lació dels esdeveniments no autoritzats ni comunicats pertinentment a l'Ajuntament.


Comissió de Cultura - Regidoria de Cultura

La brigada de voluntaris començarà la seva tasca demà a les 9.00h fins demà a les 21.00h. Tothom que hi vulgui col.laborar podrà sumar-s'hi durant el dia. Se faran dos equips, un de buidatge contenidor, un altre de classificació a l'Ajuntament.

Dissabte continuaran les tasques del voluntariat.

Recordem què les Biblioteques de tota la província i des del Baix Llobregat fins al Priorat totes les Biblioteques Municipals, la absoluta majoria dels casos que coneixem, desenvolupen exactament el mateix sistema que vam anunciar en resum mitjançant pregó...