dimecres, 1 d’agost del 2007

RESULTA QUE UN ESTUDI DESVETLLA QUELCOM REVOLUCIONARI PEL MAL DE CAP

TRES ROMBOS

EFE - dimarts, 31 de juliol, 15.46 Washington, 31 jul (EFE).-

_Pese a que la gente cree que las razones para tener relaciones sexuales son pocas y simples, un estudio de la Universidad de Texas encontró 237 motivos que lo hacen más complejo, incluidos "para quemar calorías" y "cambiar el tema de conversación"_

L' estudi serà publicat per Archives of Sexual Behavior i apareix avui en el lloc d' Internet d' aquesta revista.
Les raons més obvies "han inclòs 'per a tenir fills', 'per plaer' o per a 'relaxar la tensió sexual'", indicaren els autors de l' equip, encapçalat per Cindy Meston i David Buss, del Departamento de Psicología de la Universidad de Texas -El que no sabem és si la Cindy i en David si son parella o no! jeje! Apa! siguem seriosos i continuem amb el comentari de la notícia.

Altrament, "vàries perspectives teòriques suggereixen altres motius, i aquí radica de ben segur la importància d' aquest peculiar però important estudi socio-psicològic, per a involucrar-se en la relació sexual. De fet, aquests motius poden ser més en nombre, i, si més no, psicològicament d'una naturalesa més complexa", afegeix l' article.

Per acreditar-ho, els investigadors van haver d' interrogar a 1.549 participants sobre les seves raons per a mantenir relacions sexuals, inclosos els factors de reducció de l'estrés, el plaer, el desig físic o la recerca d'experiències.

També preguntaren sobre els propòsits dels participants, inclusius factors com ara la obtenció de recursos o el progrés social, revenja i/o pur, encara que sigui dur de dir-ho o escoltar-ho, utilitarisme.

Les respostes van ser variades i conclouen en un total de 237 raons per a mantenir relacions sexuals.

_Entre ellas: "quería experimentar placer físico", "quise estar más cerca de Dios", "quería que la otra persona se sintiera bien acerca de sí misma", o "lo hice para vengarme porque mi pareja me engañó".
También hubo respuestas como "estaba borracho", "para quemar calorías", "para pagar un favor", "mantenerme caliente", "cambiar el tema de conversación", "porque me pareció un buen ejercicio" o "porque alguien me desafió a ver si me animaba"_

Curiosament, la raó que feia la nombre 173 a la llista de respostes es: "per a combatre el mal de cap". Durant moltes generacions se'ns ha dit que aquesta precisament , per contra, era la raó per justament causar l'efecte contrari: "absència de...", quines coses tenen aquests americans no?
Bona nit amics i amigues.