dimarts, 14 d’agost del 2007

Es creen els fonaments d'un Grup d' Escala en Hi-Fi +30


El grup d' Scala en Hi-Fi de Castelldans, més de 30 anys, i que volia afegir-se a l'actuació que el jovent del poble organitza per la vigília de Festa Major, ha preferit preparar-se però amb més temps i consolidar el grup cara a Festes de Nadal o Reis, atès les poques hores d'assaig de què podrien disposar. Comptar amb gent de totes les edats seria un dels reptes principals.


L'estil i el gust musical de partida anava més aviat a recuperar peces clàssiques dels 80 cap a avall! D'aquesta forma podrien anar consolidant diferents cites d'actuacions en el calendari anual d'activitats, per la Festa Major l'Scala en Hi-Fi del jovent i cap el Nadal una cita que preten ser un pèl diferent.


Si més no, el Grup no descarta sumar-hi més membres, actualment son uns vuit membres, incorporar suggerències i obrir el ventall de la seva actuació a Scala en Hi-Fi, barrejada amb esquetxos d'humor, gags, parodies, algún monòleg, etc.


Altrament, tot aquell qui vulgui fer des d'una petita cançó o paper secundari, explicar un acudit, recitar prosa / poesia, ballar, explicar comptes, col.laborar en escenografia, montatge, simplement acompanyar-nos, etc pugui trobar el seu lloc...


L'objectiu principal, segons han informat en aquest blog, passar-s'ho molt bé, riure molt, fer pinya, "fer poble i -aprofitar si ens surtís algun "bolo" (i això que encara ni hem començat! jeje!) en altres contrades a fer gresca i germanor-.


Edats: des de 10 a 100 anys i esporàdicament de 0 a 9.
El "Grup Scala en Hi-Fi +30! us matindrà informats a travès de pregó. Començaran l'activitat passada la Festa Major 2007.


Dies d'assaig orientativament: caps de setmana. Qui desitgi més informació pot deixar el seu nom a l'Ajuntament i el Grup es posarà en contacte per atendre qualsevol consulta, aviat disposaran d'una adreça d'email pròpia.


p.d. Qui sap si això donarà lloc en col.laboració amb altres Associacions del nostre poble com ara representacions tradicionals coma per exemple els Pastorets... Tan debò! Els nostres millors desitjos i el nostre plè recolzament des d'aquest fòrum.