dijous, 9 d’agost del 2007

info BUTLLETÍ MUNICIPAL - Grup Municipal K07


L'Ajuntament ha proposat avui l'estudi, en el marc del PDR -Plans de Desenvolupament Rural- que tracta sobre els ajuts a la prestació de serveis bàsics per a l'economia i la població rural, d' una obra força urgent pel que fa a les canonades d'aigua de potable del nostre poble.

L'obra consisteix en la millora i l' arranjament de la canonada i de les canelles de conexió amb la xarxa municipal que va des de la cantonada C/ Bonaire fins la Plaça Catalunya. L'import no superarà els 30.050, 61 euros.

Les bases reguladores i promogudes des del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural en base a l'Ordre AAR/272/2007, de 19 de juliol, preveu subvencionar el 80% de l'import total de les actuacions adreçades a obres o subministraments per a les zones rurals.

Un enginyer el.laborarà una memòria valorada descriptiva, plànols i pressupost de l'obra aquest mateix dilluns, doncs el termini per poder presentar l'esmentada subvenció expira el proper 14 de setembre.

La decisió es va prendre per unanimitat en el sí de la Junta de Govern Municipal i se comunicarà pertinentment a travès de l'acta a tots el regidors tal com marca la Llei i es comunicarà en el proper Ple de l'Ajuntament.

La Junta de Govern també informarà al PLE pel que fa a tenir una cartera de un o dos projectes d'imports de fins a 100.000 euros que tinguin a veure en la millora del subministrament d'aigua, així com de la qualitat de l'aigua per tal de fer fronta ajuts i subvencions que presenten les seves bases en període estival durant el mes d'agost

Us mantindrem informats.

A reveure.

+Informació general a: <http://www10.gencat.net/sac/AppJava/tramit_fitxa.jsp?codi=7287>
Seran subvencionables les despeses derivades de les inversions següents:
- Abastament d'aigua potable, sanejament i/o electrificació rural.
- Noves tecnologies, foment del desenvolupament de l'activitat econòmica i/o serveis de telecomunicació.
- Infraestructures relatives a l'oci i/o activitats culturals.