divendres, 7 d’agost del 2009

Per què descartem un pacte a tres amb CiU?

Doncs com vam dir ahir al Plè, fins que no es rectifiqui en bona mesura la xarxa d'acusacions que el Grup Municipal de CiU va llençar en el quasi oblidat Fulleto ("Fulletó" devien voler dir!) tant a KO7 com als seus membres, a l'Ajuntament i a l'actual alcalde desmentint afirmacions indemostrables per tant temeràries i fóra de lloc.
Us adjuntem el document lliurat ahir al Plè en resposta a CiU, els ex-socis de govern no van voler contestar mai, ells sabran!, hauran de canviar molt les coses perque ni tan sols ens plantejem un tripartit i en absolut recolzaríem una moció de CiU per acabar-se de carregar encara més un projecte social-demòcrata a que els nostres socis de govern de moment han demostrat però que els hi porta una mica "al pairo".
A/A…GRUP MUNICIPAL CIU
Att…Xavier López, Joan Mateu, Ana Alcoba i Mª Elvira Doménech

K07-AM
Castelldans

Dijous, 06/08/2009

El passat dia 24/11/2008 es va distribuïr per moltes de les bústies de la nostra vila un document anomenat “Fulleto Informatiu Castelldans 2007-2008” signat per “Grup Municipal de CiU”.
Se’ n deriva del contingut de l’esmentat document pel que fa als autors materials del mateix i , per extensió, d’aquell qui signa “G.M.CiU” responsabilitat evident, així com els danys i perjudicis.
Atès què s’injuria i/o s’imputen falsament a persones ben determinades, a l’Ajuntament en, actes il.lícits en ocasions, coneixen d’antuvi de la seva falsedat i manifestant explícitament, i mitjançant eines de copisteria, impremta i/o premsa, un temerari menyspreu per la veritat (art.205 i 439 Codi Penal i, en altres aspectes. sens perjudici de les accions que procedeixen davant l’ AEPD –Agència Espanyola de Protecció de Dades-, menystenint amb les seves declaracions injurioses en modificar o utilitzar en perjudici de tercer, afectant inclusiu a l’Equip de Govern I la credibilitat mateix d’aquest Ajuntament, dades personals o de carácter personal, pel que fa a la responsabilitat penal (Llibre II, Títol X) o tanmateix la responsabilitat civil específica pel que fa a la protecció de la intimitat i la imatge.
Concloem en demanar amistosament als signants de l’esmentat document una profunda i relaxada reflexió per tal de que es retractin públicament d’aquelles afirmacions calumnioses i injurioses.
Esperem i confiem de bon grat reconsiderin les afirmacions desafortunades i poder oblidar el conflicte.
Entenem què el límit a la llibertat d’expressió està en el Codi Penal i legislació civil limitadora. Els hi facilitarem en l’ annex 1 tot seguit, aquelles imputacions objecte de les què esperem la seva amable rectificació, ateses les paraules amb què incomprensiblement vostès encetaven la primera plana del seu Fulleto, és a dir: Fulletó.

<>

.

Atentament, rebin una cordial salutació,,


Signat
Grup K07 AM
Castelldans


Regidors Grup Municipal CiU de Castelldans



Annex 1 –Citem el punt de la seva publicació “FULLETO CiU” del que preguem rectificació)


Assumpte “l’Orquestra Selvatana” “Consideracions del Grup de CiU a Castelldans envers aquest tema”
Punt 5 Fulletó: segon paràgraf
Punt 6 Fulletó: paràgraf “Arranjament i adequació del so de la sala de ball”
Punt 6 Fulletó: paràgraf “Festa de l’Oli 2007”
Punt 6 Fulletó: paràgraf “Plà Director d’Abastament d’Aigua”
Punt 6 Fulletó: paràgraf “Un afegitó”
Punt 7 Fulletó: paràgraf primer “Mas de Melons”
Punt 7 Fulletó:paràgraf “es paga una quantitat molt elevada de comissions per devolucions…”
Punt 7 Fulletó: paràgraf següent a l’anterior punt 8
Punt 7 Fulletó: paràgrafs “Contadors d’aigua…” i següent “(…) Plantes Solars”
Punt 7 paràgraf 3er, final paràgraf 5è, i 9è paràgraf i darrer.
Punt FESTA MAJOR 2007: paràgrafs 3,,4,5 i 7
Punt ULTIMA HORA-HEU DE SABER QUÈ: “Volien apujar el 20% (…)”
Publicar llistats de despeses i factures oficials avalades i a poder ser amb el segell i compulsa de l’Ajuntament de Castelldans.
Esmenar de tot el FULLETÓ mitjançant la rectificació, si us plau, les sigles ERC de K07, doncs cap regidor milita ni militarà en un partit polític.


Els hi facilitarem en l’ annex 1 tot seguit, aquelles imputacions objecte de les què esperem la seva amable rectificació, ateses les paraules què incomprensiblement amb què vostès encetaven la primera plana del seu Fulletó.

<>


EN REFERÈNCIA A GREUS ACUSACIONS RESPECTE DE SELVATANA i perquè canvi de representant:

A) En primer lloc per un tema de tarannà, entesa i predisposició a arromangar-se d'un representat artístic, en Josep Nus, de la comarca, que ja era proveïdor de l'anterior Comissió de Festes i com que el sol surt per tothom, la nova Comissió de Festes entrant el 2007 necessitava que un proevïdor artístic polivalent i estratègic que fos capaç de proveïr des d'una barbacoa fins a un "titellaire" sense fer-nos un lleig. Aquest Ajuntament no té res en contra d’en BOADA però sí en contra de les pràctiques de mercat a què d’alguna forma els regidors de cultura ens hem de començar a plantar. Pràctiques evidenciades per la sentència que aviat estarà incorporat en un Plè de l'Ajuntament i per tant amb accès des del web municipal. De moment només avançar-vos que per pràctica prohibida per la Llei de Defensa de la Competència, el Tribunal Català de Defensa de la Competència responsabilitza i sanciona a Joan Boada Representacions Musicals amb la xifra de 4900 euros.

B) Comunicació de ARA-CAT, com a associats a la sectorial patronal del sector tan a Catalunya com a nivell d’Espanya, diferència important també d’en BOADA que no està associat a cap de les dos com a professional, aclarint la seva intermediació i la del President Antoni Mas del Sindicat MUSICAT tan pel que fa a l’àrea de Cultura, com a les Festes Majors, com respecte de la reunions mantingudes amb la Selvatana. A més d'alguna forma en el Fulleto CiU se nomena aquests representants de forma implícita involucrant la empresa i involucrant amb mala fè i temeritat patètica el portaveu de K07 en una trama de comissions que només hi figurava en el cap del portaveu de CiU


c) El FULLETÓ signat per CiU calumnia l’Ajuntament i el regidor Tinent d’Alcalde greument sense haver-li preguntat directament res en absolut, quan el dia 17/10, just una setmana abans al lliurament del temerari FULLETO CiU CASTELLDANS, signava la Regidoria de Cultura els contractes directament amb Selvatana , tutelats i mitjançant contracte reglat i amb la intervenció de MUSICAT, tal i com la regidoria exigia i salvats els escolls i pressions en línia amb les pràctiques prohibides per la Llei de Defensa de la Competència.