dimarts, 14 de juliol del 2009

Quantes situacions poden dibuixar-se? La del Tripartit també?

Per esbair dubtes i un cop convidats a aclarir possibles panorames a travès d'una petició feta en el correu electrònic del nostre Grup, kastelldans07am@gmail.com , -allà va!-
Atès que som soberans per decidir des de Castelldans07 AM, tant en quant les coses les fem amb esme i de forma totalment argumentada i consensuada, nosaltres en veiem bàsicament 5 +X, ens expliquem:
1) Alcaldia IC-PM (PSC) en minoria absoluta, K07 passem a l'oposició.
2) Alcaldia CiU en majoria simple, K07 passa igualment a l'oposició.
3)Govern tripartit CiU+ IC-PM (PSC) + K07, per nosaltres una opció més que probable i venturosa, va ser la nostra proposta inicial ara fa dos anys, que varen descartar les dos opcions polítiques majoritàries. D'ençà els representants de CiU a l'Ajuntament no han fet més, la impressió no tan sols dels regidors, també de veïns, que fer-nos culpables de que ells no van assumissin l'alcaldia, ells però van ser els primers en decartar radicalment un pacte a tres. Ho tornaríem a veure amb bons ulls en treballar sense fisures i unint esforços, en sintonia, pel bé del poble, seria una aposta totalment segura i formidable, la nostra flexibilitat seria total a l'hora de negociar un hipotètic tripartit en entendre que un bé superior i suprem, l'unió de la comunitat, de la majoria absoluta dels veïns i veïnes treballaríem plegats pel nostre futur.
Aquest pacte a tres l'hauria de propiciar la formació CiU i no sé jo si poder estaran per la labor, n'hi hauria de feina encara que la meta reptadora valdria la pena en pro de la cohesió social integradora més enllà de les diferents formacions polítiques. Des del nostre Grup no posaríem pas en absolut pals a les rodes.
4) Pacte CiU+PSC, del tot possible, ja no dependria per a res de nosaltres... De fet ja n'havien mantingut de reunions ambdues formacions en aquest sentit, sembla ser que a proposta de CiU, per configurar un pacte de govern estable, tot deixant a K07 al marge, Aquesta conjuntura va produïr-se pels volts en què k07 , fa vora tres mesos va deixar algunes àrees per impossibilitat de portar-ne tantes a plè rendiment més altres raons entre les que hi trobaríem un antena Movistar, divergències en formes, tarannà i estils. Els nostres socis de govern IC-PM van decartar aquest pacte...
5) Reeditar pacte IC-PM(PSC) + K07 dos anys més sobre la base de la proposta que vàrem fer i expirà el passat dissabte, per tant en stand by total i absolut a hores d'ara.
L'Opció x) Alcaldia CiU amb acord de govern + K07, deixant al marge PSC: Tan impossible com costosa, per això li diem així "x"... No ens seria fàcil considerem per cap de les dues formacions a hores d'ara,... Pel nostre Grup, l'oposició de CiU ha estat especialment sagnant en els continguts, que no en les formes, fent un diagnosi a grans trets, amb el nostre Grup primordialment i amb el portaveu especialment: injúries sobre pressumptes comissions, acusacions de no contractar un orquestra per interessos obscurs quan feia setmanes que estava contractada i de fet actuarà en la propera Festa Major, falses calúmnies que agredien l'esfera personal i l'honorabilitat de les persones i la seva intimitat... Havent-nos demanat la dimissió des d'aquesta formació per activa i passiva, d'haver proposat pacte de govern CiU+PSC pel simple fet de fer-nos fóra del govern, realment es fa molt difícil, nosaltres hem anat posant durant dos anys l'altra galta i la tornarem a posar, com a bons cristians perque no, i si convé amb un ànim edificatiu i d'esperança però des de la fòrmula del pacte a tres.
És en aquest sentit, K07 ho ha fet , ho fa i ho farà, farà els possibles perque, tant si hi som com si no hi som al govern, el govern municipal que en resulti en els propers dies, setmanes, no deixi en absolut en situació de desgovern la nostra vila i se n'asseguri l'estabilitat de l'acció política diària fins a final de legislatura.