dimarts, 10 de maig del 2011

CENTRATS en CASTELLDANS

Se n'ha fet molta de feina, amb més o menys d'encert, doncs és difícil fer-ho tot perfecte, i malgrat que al nostre Alcalde, mai li han agradat les inauguracions i personalment, per lo que el conec, mai ha estat amic d'actes públics més per la seva pompa, protocol i ornament que per una altra cosa, és de rigor tant agraïr-li la seva aportació com el fet d'haver estat dignes mantenidors i potenciadors de l'obra feta.

Queda molta feina a fer però, la primordial passarà per consolidar la gran inversió que el poble ha fet i està fent en infraestructures, administrar amb austeritat i aprendre a gaudir de les coses petites tot potenciant la comoditat i l'excel.lència del nostre municipi, dels seus espais i de la seva gent.

Oblidats els desencontres, diguem-li generacionals, diguem-li de tarannà, diguem-li provocats pel nostre autèntic adversari i cap de llista d'UDC, hem estat sempre possitius, hem col.laborat a construïr, no ens hem cansat de proposar, d'ajudar, d'oferir-nos a centrar-nos més en allò que ens uneix amb l'equip surtint que en el que ens pot diferenciar perque estem convençuts de que els temps i els nostres veïns bé s'ho valen. Aspirem a que Castelldans tingui d'aquí quatre anys un alcalde votat en unes eleccions primàries i en llistes obertes, per lo què aquest qui subscriu podria no tornar a resultar ser alcaldable.


Certament, si tenim bons resultats la feina, repte i objectius en la conjuntura actual son grans i requeriran d'imaginació i dedicació assenyada, i el nostre equip humà n'està força concienciat i preparat per a treballar molt dur!

Símbol d'aquesta austeritat i eficiència de què prediquem, hem reciclat pancartes i hem reduït a la mínima expresió el programa, doncs entenem que en període electoral tothom promet i promet, nosaltres, però, que no aspirem més que a ser alternativa oberta i independent al nostre poble no prometrem res a que no ens poguem comprometre. Tanmateix, abastament podreu consultar el nostre programa i resta d'informació per decidir el vostre vot al nostre facebook "Castelldans l'Alternativa" o bé al nostre blog. Tenim per endavant un grup de gent disposats a deixar-se la pell en fer les coses molt i molt bé! Gràcies si acabeu confiant en nosaltres i en el nostre projecte social, cultural, cívic i econòmic!


Signat,

Óscar P. Hernàndez i Andrade
Alcaldable a les properes eleccions del 22-05-2011, per servir-vos.

Cap de Llista Castelldans l'Alternativa - Kastelldans07am - k07AM