dimarts, 17 de maig del 2011

10 punts forts del nostre programa:

1. Elaboració del nou planejament urbanístic. Vetllar per garantir el desenvolupament rural, la conservació del nucli antic, la preservació del castell i altres espais socials, fer l'inventari d'edificacions rústiques i camins rurals.

2. Desenvolupament del Centre d'Interpretació i del Pla d'Usos i Gestió de les ZEPAS a Castelldans. Potenciar el desenvolupament del Plà Estratègic Socio-Econòmic aprovat pel nostre Plè.

3. Desenvolupar l'Ordenança que reguli les activitats rurals, per afavorir la pagesia i la gestió de la caça i millorar les condicions de control de les activitats no agràries ni ramaderes en el medi natural.

4. Projectar millores en la xarxa d' il·luminació, xarxa de sanejament, aigua potable, voreres...

5. Desenvolupament de l' Espai Jove Municipal, potenciant les seves activitats, així com l'esport d'hivern (handbol, padel, futbol sala, bàsket, etc) al Pavelló Polivalent

6. Potenciar les activitats amb les diferents associacions culturals i esportives locals

7. Promocionar el desenvolupament d'un Patronat integrat per la Societat de Caçadors i l'Ajuntament per gestionar el coto municipal de caça.

8. Vetllar per a que la concessió de la construcció i explotació del servei del tanatori local es produeixi de forma àgil i amb preus pels usuaris accessibles

9. Reduïr la pressió fiscal als veïns i veïnes gràcies als beneficis generats per la retallada de despeses i una gestió encara més eficient i austera del consistori, sobre tot pel que fa als serveis complementaris com ara dos exemples: jardineria i neteja de vials públics.

10. Vetllar per les mesures de reducció i control de la despesa corrent. Motivar i recolzar el personal de l'Ajuntament per optimitzar els resursos humans del consitori.