dilluns, 5 de novembre del 2007

BYE, BYE amics i visitadors fidels d'aquest blog!


No és un adéu per sempre sinó un fins després o fins un altra! M'acomiado jo perquè , de fet, que us/ens quedi clar, K07 no s'acomiada doncs encara que no ho vulgui era la seva obligació sens dubte. Deixa constància a la xarxa del que fou i serà, del que va suposar i potser suposarà el seu neixement.


El cost que suposa mantenir aquest blog mesurat en unitats de temps és massa elevat comparat amb altres tasques de col.laboració, voluntariat o compromís amb el poble. I no es tracta de què no valorem el nombre de visites i el vostre seguiment, sinó que es tracta de conéixer les disponibilitats reals dels contribuïdors i quan s'entra en conflicte o desequil.libri d'energies és assenyat conéixer i admetre els límits i canalitzar, convergir i enfocar els esforços per tal de que aquestos siguin lluïdors i fructífers.


A més a més, hi han els compromisos familiars i professionals. No podríem mantenir el cost que suposaria sufragar la quota d'un administrador del blog per lo què hem hagut de ser finalment pràctics i pragmàtics.


Soc en aquest cas l'encarregat o portaveu de comunicar-vos que el blog restarà en "stand by" fins a properes o futures dates o cojuntures més adients.


El fet de què haguem d'optimitzar, dossificar i racionalitzar els recursos humans de què disposem en el nostre blog en pro de tasques realment considerades d'alt rendiment evidentment tenen molt a veure en aquesta decisió.


El que subscriu però intentarà una nova aventura per solitari què, si bé, no pretendrà emular ni substituïr l'insustituïble blog de castelldans07am, sinó què crear un altre espai blog que, encara que no massa original, la veritat no vull complicar-me la vida, s'anomenarà http://loblocdeloscar.blogspot.com/.


El blog de K07 us diu fins aviat tot i que jo em resisteixo i us donaré la benvinguda a http://loblocdeloscar.blogspot.com/, evidentment, des d'una perspectiva més personal, més intimista si voleu, però provant en definitiva de seguir el mateix regust editorial tot i què representant-me únicament a mi i a tots aquells que hi vulguin participar o també dir la seva.


Com no podia ser d'una altra forma, també t'hi pots sumar! Què, t'animes?


Una abraçada.


"For ever and ever. See you..."



Oscar.



p.d. A Castelldans07am.blogspot.com... Per què qui t'ha conegut segur que mai t'oblidarà, t'hi esperem!